Strange Worlds første trailer viser et bizart, smukt sci-fi-univers

0
147

Den første trailer til Strange World, det næste animerede indslag fra Disney, ligner et bogomslag, der er bragt til live.

Det er lige så smukt, som det er mærkeligt, med klæbrige rumvæsener, gående bjerge og mange flere sci-fi-mærkværdigheder. Disney beskriver det som en historie, der “rejser dybt ind i et ukendt og forræderisk land, hvor fantastiske skabninger venter på den legendariske Clades, en familie af opdagelsesrejsende, hvis forskelligheder truer med at vælte deres seneste – og langt – mest afgørende mission.” Den har Jake Gyllenhaal i hovedrollen og har også nogle bemærkelsesværdige navne, herunder instruktør Don Hall (Big Hero 6, Raya and the Last Dragon) og medinstruktør og forfatter Qui Nguyen (Raya).

Strange World er planlagt til premiere den 23. november, selvom det lige nu er uklart, om det bliver en biografudgivelse eller i stedet får premiere på Disney Plus. I mellemtiden, hvis traileren ikke gav dig nok pulp sci-fi vibes, så tjek plakaten nedenfor.

Billede: Disney