Apple tilføjer endelig nogle af Gmails bedste funktioner til sine egne e-mail-apps

0
171

Apple annoncerede nogle store nye funktioner til Mail, der endelig bringer e-mail-appen tættere på paritet med Gmail og andre populære e-mail-klienter. Jeg stoler personligt på Mail på Mac til mine arbejds-e-mails, og jeg tror, ​​jeg vil drage fordel af mange af disse opdateringer, når de er tilgængelige.

Det mest nyttige vil måske være en fortryd afsendelsesfunktion, som giver dig mulighed for at ringe tilbage til en e-mail inden for 10 sekunder efter at have trykket på send-knappen. Det er en funktion, som jeg er stor fan af i Gmail, og jeg har brugt den mere, end jeg gider indrømme, for at redde mig selv fra at dele en pinlig slåfejl.

En “påmind mig”-funktion giver dig mulighed for at indstille et tidspunkt, hvor en e-mail skal komme tilbage til toppen af ​​din indbakke. Jeg bruger allerede Gmails lignende snooze-knap ret ofte til at øremærke e-mails til weekenden. En ny funktion til planlagt afsendelse, der giver dig mulighed for at angive præcis, hvornår en e-mail skal udsendes. Og Mail vil endda fortælle dig, når den tror, ​​du har glemt at inkludere en vedhæftet fil.

De nye Mail-funktioner vil være tilgængelige i macOS Ventura, iPadOS 16 og iOS 16, når de udgives til efteråret. Du kan se den fulde liste over, hvad der kommer i dette skærmbillede, taget fra Apples macOS Ventura “Alle nye funktioner”-side.

Her er, hvad der kommer til Mail. Billede: Apple