Apples CarPlay går ud over infotainmentskærmen

0
160

Apple annoncerede en komplet opdatering af CarPlay for bedre at forbinde med en bils instrumentpanel og en dyb integration med selve køretøjet. CarPlay-brugere vil være i stand til at bytte det, de ser på instrumentpanelet med et meget Apple-lignende widget-design.

Brugere kan tilføje turoplysninger, kontrollere klimaet i bilen, se vejret , se opdaterede navigationsoplysninger, brændstof- og batteriniveauer og mere. Den kan tilpasse sig forskellige skærmstørrelser og har en helt ny grænseflade, der minder om at have en iPad på midterskærmen.

< p id="0kRzKL">Apple siger, at flere meddelelser vil komme sent næste år. Apple har arbejdet internt på et elektrisk, selvkørende køretøj, men virksomheden bliver ved med at blive ramt af tilbageslag og ledere. Denne nye CarPlay-integration er det tætteste, vi har set på, hvordan en Apple-bil kunne se ud.

Producenter overvejer allerede at integrere den næste generation af CarPlay, herunder Ford, Audi, Jaguar -Land Rover, Nissan, Volvo, Polestar og mere. Apple siger, at 98 procent af alle nye biler allerede har CarPlay, og 79 procent af brugerne overvejer funktionen, før de køber en bil.