Apples macOS Ventura efterlader troværdige 2015 MacBook Pro bag sig

0
215

En ny version af macOS betyder, at en ny samling af Mac'er ikke længere kan køre Apples seneste desktopoperativsystem. Måske mest bemærkelsesværdigt vil den nye macOS Ventura-opdatering ikke være tilgængelig til 2015 MacBook Pro.

Denne bærbare computer blev hurtigt en fan-favoritmodel, fordi den var en af ​​de sidste, der kom med et traditionelt sakse-switch-tastatur, før Apple droppede det til fordel for det meget hånede sommerfugl-tastatur. Heldigvis har Apple siden bragt dette traditionelle tastaturdesign tilbage, hvilket betyder, at der er nogle meget gode Apple Silicon-drevne erstatninger tilgængelige for alle, der stadig holder på 2015-maskinen.

Her er den komplette liste over Mac'er, som Ventura er kompatible med:

  • iMac (2017 og nyere)
  • < li id="xSWb2M">iMac Pro (2017)

  • Mac Pro (2019 og nyere)
  • Mac Mini (2018 og nyere)
  • Mac Studio (2022) )
  • MacBook Pro (2017 og nyere)
  • MacBook Air (2018 og nyere)
  • MacBook (2017 og nyere)
Apples liste over Mac'er, der officielt understøtter macOS Ventura. Skærmbillede: Apple.com

En anden bemærkelsesværdig ændring sammenlignet med kompatibilitetslisten for macOS Monterey er afslutningen på større OS-opdateringer til Apples 2013 Mac Pro (også kaldet “skraldespanden”). Men i betragtning af maskinens alder, for ikke at nævne dens meget hånede design, kan jeg ikke forestille mig, at så mange vil sørge over dens bortgang. Med sin Ventura-opdatering tilbyder Apple ikke længere opdateringer til nogen Mac-computere før 2017, hvilket betyder, at de tilbyder op til fem års store macOS-opdateringer til disse maskiner.

macOS Ventura er pt. kun tilgængelig som en beta-opdatering for udviklere, men skal lanceres som en pubic beta næste måned. Ligesom tidligere store macOS-opdateringer kan du forvente en fuld udgivelse til efteråret.