Costco-medlemmer kan købe en PlayStation 5-konsolpakke lige nu

0
205

Hvis du er Costco-medlem, har du nu endnu en chance for at få fat i Sonys PlayStation 5-konsol. Lige nu sælger forhandleren den disk-baserede PS5-konsol i et bundt med en ekstra DualSense-controller, et Pulse 3D trådløst headset, en DualSense-ladestation og fire $25 PlayStation Store-gavekort alle for $789,99. Hvis du ønsker at deltage, men ikke er medlem, kan du også købe det årlige Costco-medlemskab på $60 her.

Sony PlayStation 5 Costco-pakke

 • 790 $

Sonys næste generations flagskibskonsol, som inkluderer et diskdrev, giver dig mulighed for at spille både digitale og fysiske spil til PS4 og PS5. Costcos pakke inkluderer en ekstra DualSense-controller, Pulse 3D trådløst headset, DualSense-ladestation og fire $25 PlayStation Store-gavekort.

 • $790 hos Costco

Som altid skal du dobbelttjekke, at dine fakturerings- og leveringsadresseoplysninger begge er korrekte, tilføj pakken til din indkøbskurv og prøv at tjekke ud, så snart du kan. Selvom der ikke er nogen garanti for, at du vil være i stand til at lande konsollen i dag, vil det reducere den tid, det tager at tjekke ud i fremtiden og dermed øge dine chancer.

Og hvis i dag ikke er din heldige dag, så fortvivl ikke: Vi er også på udkig efter de seneste konsol-genopbygninger, så tjek tilbage. I mellemtiden kan du opmuntre dig selv ved at abonnere på vores Verge Deals-nyhedsbrev for at få de seneste spil og andre tekniske tilbud leveret direkte til din indbakke ugentligt. Du kan også få fat i noget væsentligt PS5-tilbehør og -spil, vi har listet nedenfor, for at forberede dig på, når du endelig lander et, hvoraf nogle endda er til salg.

Relateret

PlayStation 5 anmeldelse: et stort, selvsikkert skridt ind i næste generation

Sådan køber du en PlayStation 5

PlayStation-tilbehør til ledsage din konsol

DualSense Wireless Controller

 • 59 USD < /li>
 • 75 USD
 • 22 % rabat

< p>Controlleren designet til PS5, med adaptive triggere, en indbygget mikrofon og haptiske feedback-teknologier.

 • 59 USD hos Amazon (sort)
 • $59 hos Amazon (rød)

Elden Ring (PlayStation 5)

 • 50 USD
 • 60 USD
 • 17 % rabat

Den seneste FromSoftware-titel, Elden Ring, tager Dark Souls-formlen til et stort åben verden.

 • $50 hos Amazon
 • $50 hos GameStop

Ratchet &amp ; Clank: Rift Apart

 • 40 $
 • 70 USD
 • 44 % rabat

Insomniac Games' seneste eventyr i Ratchet & Clank-serien er det sjoveste bidrag til dato. Det er også det første, der lanceres på PS5, og det er både et udstillingsvindue for fantastisk grafik og hurtige indlæsningshastigheder.

 • $40 i PlayStation Store (digital)
 • 40 USD ved Target (fysisk)

PlayStation Plus (12-måneders abonnement)

 • 43 USD
 • 60 USD
 • li>

 • 29 % rabat

Et medlemskab af PlayStation Plus giver PlayStation 4- og PS5-ejere mulighed for at spille spil online, downloade gratis titler hver måned og drage fordel af rabatter i PS Store. PS5-ejere får også adgang til PlayStation Plus Collection, et best-of-udvalg af PS4-titler.

 • $43 hos Eneba

Bare en ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

E-mail Ved at indsende din e-mail, accepterer du vores vilkår og fortrolighedserklæring. Du kan til enhver tid framelde dig. Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder. Abonner