Din iPhones skjulte billeder får ekstra beskyttelse i iOS 16

0
189

Apple tilføjer en ny funktion til iOS 16 for at gøre de skjulte og nyligt slettede album i Fotos meget mere private. Fra og med iOS 16 vil disse album nu være låst som standard, og du vil være i stand til at låse dem op ved hjælp af Face ID, Touch ID eller en adgangskode, ifølge Apples iOS 16-funktionsside.

I iOS 15 er disse album svære at finde, men de er ikke bag nogen beskyttelse. Det betyder, at nogen, der måske har uønsket adgang til din telefon, nemt kan se, hvad der er der, hvis de ved, hvor de skal lede – hvilket i nogen grad besejrer formålet med især Hidden-albummet. Med ændringen i iOS 16 vil folk ikke kunne se billeder i begge album, medmindre du låser dem op. Denne nye funktion vil også være tilgængelig i iPadOS 16 og macOS Ventura, og alle tre softwareopdateringer er indstillet til at være tilgængelige til efteråret.

Fotoopdateringerne er ikke de eneste nye privatlivsfunktioner i iOS 16. Apple introducerede også Safety Check, som har til formål at beskytte mennesker i misbrugsforhold ved at lade dem tilbagekalde adgangen til delt information med andre.

Relateret

Sikkerhedstjek-funktionen i iOS 16 er beregnet til at hjælpe dem i voldelige forhold

Apple WWDC 2022: de 16 største meddelelser