Furbos seneste kæledyrskamera giver dig 360-graders udsigt

0
197

En favorit blandt Verge-personalet, Furbo er et smart hundekamera, der lader dig se, høre og tale med dit kæledyr og – deres yndlingsdel – smide godbidder efter dem. Men det har haft én fejl: dine dyr strejfer rundt hele dagen, og dette kamera kan ikke bevæge sig. (Nå, medmindre du stikker den bag på Amazons Astro-hjemmerobot, men det er en helt anden blog). I denne uge løste Furbo det problem med lanceringen af ​​dets nye Furbo 360° hundekamera, som er tilgængeligt nu og koster 210 $, men som lanceres på Amazon og Furbo.com til den nedsatte pris på 167 $.

Ud over at rotere 360 ​​grader på sin base for at fange al handlingen, er den nye Furbo blevet opgraderet med en vidvinkellinse, farve nattesyn og automatisk hundesporing for automatisk at følge din hvalp, når den strejfer rundt i stuen. Du kan også fjernbetjene kameraet.

Furbos nye kæledyrskamera kan automatisk spore din hunds bevægelser. Billede: Furbo

Som med den originale Furbo inkluderer det nye kamera gødetektion, godbidder og tovejssnak, så du kan chatte med din hvalp (ingen grund til hvorfor du kan Hold dog ikke øje med din katteven, på trods af navnet).

Da mange af os går tilbage til kontoret og efterlader vores pelsede venner alene hjemme igen, tilføjer denne type smart home-kamera et ekstra niveau af sjov til standarden “bare-tjekker-ind-for at sikre-hvis-han-har” t-eaten-the-couch” sikkerhedskamera. Furbos vigtigste salgsargument er, at du kan bruge dens app til at smide godbidder til din kammerat i en Angry Birds-agtig grænseflade, der viser dig en livevideo af din hund, der får godbidderne.

Den nye Furbo 360 kan holde et tættere øje med din hvalp. Billede: Furbo

Godbidsningen sørger også for, at de kommer til, hvor kameraet er (de lærer hurtigt at forbinde den støj, kameraet laver, med en snack, der kommer deres vej) . Men med den nye panoreringsfunktion i Furbo 360 vil du være i stand til at dreje enheden og se, om de sover roligt på sofaen.

Det indbyggede kamera optager video i op til 1080p HD-video og har 4x digital zoom, så du kan komme tættere på for at se præcis, hvad Fido tygger på. Apropos at tygge, så har Furbo en abonnementstjeneste kaldet FurboDog Nanny, der tilføjer nogle interessante AI-advarsler, inklusive dem til kontinuerlig gøen, hylen eller græden. Det tilføjer også personalarmer og skyoptagelse af videoer (op til 15 sekunder), plus en daglig 60 sekunders opsummering af din hvalps øjeblikke, der er fanget på kamera. Furbo 360 leveres med en 30-dages prøveversion af FurboDog Nanny, som koster $6,99 om måneden eller $69 årligt.