Googles Pixel 6 Pro er $100 i rabat i en begrænset periode

0
193

Google Pixel 6 Pro, en storartet smartphone med et strålende teleobjektiv (sammen med vid- og ultravide linser), får 100 USD i rabat i tide til fars dag. Normalt 899 USD, det er 799 USD hos Amazon, Best Buy og Google Store til og med den 19. juni. Hvilken slags person overrasker deres far med en telefon til $799? En person, der selvfølgelig er meget givende, men også en, der ønsker, at deres far skal være i stand til at tage ret spektakulære billeder, uanset hvor de går.

Men tilbage til det 48-megapixel teleobjektiv med 4x optisk zoom, som gør Pixel 6 Pro værd at få, hvis du eller din far er til at tage intime, tætte beskæringsbilleder – uanset om det er portrætter eller landskaber. En af de største problemer, vi havde i vores anmeldelse af denne telefon, var imidlertid den pris, du skal betale for at få teleobjektivet. Sammenlignet med den lidt mindre $599 Pixel 6, har Pixel 6 Pro et større (og nogle siger, bedre) OLED-panel med mindre rammer, der omfavner den. Den har også et større batteri. Det er stadig langt dyrere end Pixel 6, men at slå prisforskellen ned til $200 i stedet for $300 gør det til en lidt nemmere beslutning. Læs hele vores anmeldelse af Pixel 6 og Pixel 6 Pro.

Google Pixel 6 Pro

 • 799 USD
 • 899 USD
 • 12 % rabat

Google Pixel 6 Pro er den større søskende til den nyeste Pixel duo med en 6,7-tommer skærm, 12 GB RAM og et tredje kamera med et 4x teleobjektiv og 48 megapixels opløsning.

 • 799 USD ved Best Buy
 • 799 USD hos Amazon
 • 799 USD i Google Store

Amazons fjerde generation Echo Dot-smarthøjttaler (den seneste model) får rabat, hvis du køber dem i et duosæt fra Best Buy. Normalt 50 USD for én, forhandleren vil sælge dig to (i enten kul- eller skumringsblå farver) for kun 54,98 USD. Dette er det bedste tilbud, vi endnu har set for denne model, og med to af dem kan du kombinere deres muligheder i Alexa-appen for at skabe stereolyd med venstre og højre kanal.

Sammenlignet med den forrige generation har fjerde generation Echo Dot et nyt sfærisk design, men der er få andre store forbedringer. Det er dog stadig en stor værdi, hvis du ikke vil betale $100 eller mere på en smart højttaler, og den kan alle de Alexa-baserede færdigheder, som større, dyrere Echo-modeller kan gøre til en brøkdel af prisen. Læs vores anmeldelse.

Amazon Echo Dot (fjerde generation)
 • 55 USD
 • 100 USD
 • 46 % rabat

2020 Echo Dot har et mere sfærisk design end en egentlig prik, men kan stadig gøre alle de ting, Alexa gør med andre Echo-modeller.

 • $55 ved Best Buy (to-pack)
 • $40 hos Amazon
Fire HD's startskærm har faner for alle Amazons tjenester Vjeran Pavic/The Verge

Her er en anden Amazon-relateret gadget-aftale til dig: Fire HD 8 Plus fås renoveret (i som ny stand) for $49,99. Denne pris giver dig 32 GB-modellen med låseskærmsannoncer, men du kan tilføje mere lagerplads via dens microSD-kortplads, og du kan vælge at betale et gebyr for at fjerne annoncerne. Den har 3 GB RAM, sammen med USB-C-opladning og trådløs Qi-opladningsstøtte, hvilket giver mere ydeevne og opladningsmetoder end Amazons billige bin Fire 7-tablet, der koster det samme beløb.

Verge alun Dieter Bohn anmeldte denne tablet for os og roste dens evne til at fungere som en slags Echo Show-skærm samt dens robuste forældrekontrol og multibruger-support. Han bankede produktet for dets $109,99 pris, især da det ikke tillader Google Play Butik uden nogle hacky løsninger. Men det er en meget bedre aftale for $50. Læs vores anmeldelse.

Amazon Fire HD 8 Plus (32 GB, annonceunderstøttet)

 • 50 USD
 • 110 USD
 • 55 % rabat

Amazon's Fire HD 8 Plus byder på masser af værdi for pengene. Det er et passende fartøj til alt dit Prime-indhold, og især denne model understøtter trådløs opladning.

 • $50 hos Amazon (renoveret)
Foto af Chris Welch/The Verge

Googles seneste Chromecast med Google TV er $10 i rabat hos flere forhandlere, herunder Best Buy, Walmart og Target. Normalt $50, kan du score en i den hvide colorway for $39,99. Dette er Googles første Chromecast, der inkluderer en fjernbetjening (i modsætning til at blive styret helt med en telefon), hvormed du kan styre grænsefladen samt programmere den til at tænde for dit A/V-udstyr via infrarød og HDMI-CEC.

Denne model understøtter op til 4K HDR-opløsning med 60 billeder i sekundet. Den kan også vise indhold fra Dolby Vision, HDR10 og HDR10 Plus. En use case, der ikke er annonceret (og som jeg nyder at bruge på min fra tid til anden) er dens Bluetooth-understøttelse, som lader mig tilslutte en controller til at spille mine pc-spil trådløst via Steam Link-appen. Læs vores anmeldelse.

Chromecast med Google TV

 • 40 USD
 • 50 USD
 • 21 % rabat

Chromecast med Google TV introducerer en dedikeret fjernbetjening og ny software. Den samler anbefalinger fra alle dine streamingtjenester og understøtter 4K HDR-indhold med Dolby Vision, HDR10 og HDR10 Plus.

 • $40 ved Best Buy
 • $40 hos Walmart
 • $40 ved Target

Et par tilbud mere for at stille din appetit på rabatter

 • Hvis du ruller ned til anden halvdel af denne webside, har EVGA adskillige avancerede desktop-grafikkort tilgængelige i B-stock stand (brugt – men i god stand med et års garanti). På udgivelsestidspunktet havde den RTX 3060, RTX 3070 og RTX 3070 Ti-kort til fantastiske priser.
 • Her er endnu et godt tilbud på renoveret teknologi. Googles Nest Cam with Floodlight er tilgængelig på Best Buy for $170,99. Det er 30 USD billigere end den salgspris på 199,99 USD, som Google Store tilbyder. Den leveres med alle de originale dele, og Best Buy tilbyder en 90-dages garanti. Dette er en af ​​få enheder derude, der kan lave kontinuerlige 24/7 videooptagelser (op til 10 dage), selvom den funktion kræver et Nest Aware Plus-abonnement.
 • Du kan få $30 i rabat på det dyre, men hurtige Seagate 1TB-udvidelseskort til Xbox Series X- eller S-konsollen hos Newegg. Normalt 219,99 $, vil indtastning af koden SSBT732 ved kassen få prisen ned på 189,99 $.

Bare en ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

E-mail Ved at indsende din e-mail accepterer du vores vilkår og fortrolighedserklæring. Du kan til enhver tid framelde dig. Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder. Abonner