Instagrams filtre for følsomt indhold ændrer sig

0
175

Instagrams funktion til følsom indholdskontrol, som sætter et justerbart filter på indhold anbefalet af platformen, gælder nu for flere områder på Instagram. I et indlæg på sin blog siger Instagram, at den udvider indstillingens påvirkning ud over siden Udforsk til at inkludere alle steder, hvor den giver anbefalinger, herunder i dit feed, søgning, hashtag-sider, hjul og konti, du muligvis følger.

Mens du altid kan vælge mellem tre skifter, der varierer i, hvor meget følsomt indhold Instagram filtrerer fra, omdøber Instagram disse eksisterende muligheder. I stedet for “Tillad”, “Begræns” og “Begræns endnu mere”, kalder Instagram nu niveauerne “Mere”, “Standard” og “Mindre.” Instagram vil som standard indstille konti på Standard, hvilket giver dig mulighed for at se “noget følsomt indhold” på tværs af platformen. Hvis du vælger “Mere”, vil du vise dig det mest følsomme indhold, mens “Mindre” er den mest begrænsende mulighed af de tre.

Instagrams følsomme indholdskontrol-knap stod over for et tilbageslag, da platformen først lancerede den sidste år, hvor nogle brugere i kunst-, cannabis-, sex- og tatoveringsindustrien hævdede, at funktionen filtrerer deres arbejde fra. På det tidspunkt fortalte en Instagram-talsmand til The Verge, at skabere ikke skulle bekymre sig om ændringen, og bemærkede, at Instagram allerede filtrerede følsomt indhold. Talsmanden sagde, at funktionen faktisk kan øge nogle skaberes synlighed, i det mindste blandt de brugere, der vælger at tillade mere følsomt indhold gennem filteret.

Nu hvor den udvides til at omfatte flere områder af Instagram, ligesom Reels og anbefalingerne i dit feed, vil skabere, der bekymrer sig om filtrering, have endnu mere grund til at spekulere på, hvad algoritmen laver.

Instagram siger, at de nye etiketter skal hjælpe med at forklare, hvad hver mulighed gør, men de er stadig frustrerende vage. Platformen definerer følsomt indhold som “emner, som nogle mennesker ikke ønsker at se, såsom vold eller stoffer”, men tilbyder en mere detaljeret beskrivelse på sin supportside: seksuelt eksplicit eller suggestivt indhold og indlæg, der promoverer tobaks- eller vapingprodukter samt indhold, der viser eller promoverer kosmetiske procedurer, er også inkluderet.

Selv med nye navne gælder mulighederne stadig som et opsamlingsfilter for følsomt indhold af enhver art. Den behandler ikke situationer, hvor en bruger kan være okay med for eksempel nøgenhed, men ikke ønsker at se noget som skydevåben eller tobak (eller omvendt). Hvis Instagram gjorde filtrene mere specifikke, ville folk have en bedre idé om den potentielle effekt af deres valg.

Men hvis du indstiller din følsomme indholdskontrolfunktion til Mere, gør det ikke Det betyder ikke, at Instagram vil vise dig alverdens vildt indhold. Instagram fjerner stadig opslag, der overtræder dets anbefalinger og retningslinjer for fællesskabet. Skiftet for følsomt indhold er at tilføje kontrol over synligheden af ​​opslag, der ikke nødvendigvis bryder Instagrams regler, men som kan være forstyrrende for nogle brugere.