Kig først på Netflixs Wendell & Wild

0
214

Uanset omstændighederne er det aldrig en god idé at indgå aftaler med dæmoner fra underverdenen, når de dukker op og tilbyder at indgå aftaler. I det første kig på Netflixs kommende stop-motion animerede funktion Wendell & Wild, fra instruktør Henry Sellick, det er præcis, hvad en intetanende teenager gør.

I stedet for at debutere en ny Wendell & Vild teaser eller trailer under dette års Netflix Geeked Week udgav streameren i stedet et kort klip, der introducerede Kat Elliott (Lyric Ross), en 13-årig pige, der kæmper med en byrde af skyldfølelse, der fører til, at hun indgår en pagt med dæmonbrødrene Wendell (Keegan-Michael Key) og Wild (Jordan Peele).

Det nyligt udgivne klip finder Kat snige sig ind i et klasseværelse på jagt efter, hvad der ser ud til at være en almindelig udstoppet bjørn, der er blevet besat af. .. noget, men det er ikke helt klart hvad. Kort som klippet er, etablerer det den uhyggelige, finurlige tone, der vil forme Kats historie, da hun tilkalder Wendell og Wild til de levendes land, og det gør det klart, at filmen vil være noget, som især Coraline-fans sandsynligvis vil nyd, når Wendell & Wild rammer Netflix til oktober.