Sådan downloader du iOS 16 udvikler beta

0
223

Ved dette års WWDC introducerede Apple en række nye funktioner til den kommende iOS 16. Det inkluderer nye låseskærme og widgets samt muligheden for at redigere beskeder. Og hvis du har en Apple-udviklerkonto, kan du nu downloade udviklerbetaen for at få et førstehåndsblik.

Retfærdig advarsel: betasoftware er ikke det færdige produkt. Hvis du downloader iOS 16-udviklerbetaen, skal du være forberedt på, at nogle apps og funktioner er en smule skæve. Derfor anbefaler vi at downloade betaen til en iPhone, der ikke er din daglige driver. Hvis det ikke er en mulighed for dig, er det ikke en dårlig idé at vente på den offentlige beta, som kommer næste måned. Og som altid skal du sikkerhedskopiere din telefon, før du downloader betaen, hvis noget går galt.

For at downloade iOS 16-udviklerbetaen:

  • Log ind på Apples udviklerwebsted på din iPhone. (Du skal have en aktiv konto, som koster $99 årligt.) Du kan gøre dette ved at klikke på knappen Konto øverst til højre på webstedet. Du skal muligvis også gennemgå to-faktor-godkendelse.
  • Rul ned i menulinjen og tryk på knappen Downloads.
  • < li id="1kloe7">Tryk på Installer profil.

  • Tryk på Tillad.
  • Gå til >Indstillinger-appen. Du bør se indstillingen Profil downloadet lige under din Apple ID-profil.
  • Tryk på Installer. Du bliver bedt om at indtaste din adgangskode.
  • Når det er gjort, skal du trykke på Installer to gange mere efter at have læst aftalen om vilkår og betingelser.
  • Din telefon skal genstartes. Gå derefter til Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.
  • Tryk på Download og installer.
  • Hvis du udvikler en app , gå til Indstillinger > Generelt > Fortrolighed & Sikkerhed. Rul ned og skift til Udviklertilstand for at få adgang til de nødvendige appudviklingsfunktioner.

Det var det! God fornøjelse med at finde rundt i iOS 16.