Wyzes nye smarte vægt har tilstande til babyer, kæledyr og bagage

0
175

Wyze annoncerede i dag, at de lancerer $33,99 Scale X, en opdatering af dens tidligere Wyze Scale. For det meste er det en lidt billigere, men ret standard smart vægt. Men det interessante er, at det inkluderer nye baby-, kæledyrs- og bagagetilstande, så du nemmere kan måle andre ting uden at skulle regne ud.

Det kan virke som en dum ting. Når alt kommer til alt, kan enhver piske deres telefon frem for at trække en baby, et kæledyr eller en kufferts vægt fra deres egen. Når det er sagt, er det pænt at lave regnestykket for dig, da det sparer dig for at skulle måle to gange – en gang selv og en gang med den ting, du rent faktisk prøver at måle. Som en person, der regelmæssigt skal skændes med en sur kat på 18 pund for at se, om hans kost virker, ville det spare tid at fjerne det ekstra skridt. Det er en af ​​de ting, hvor det er forvirrende, at alle smarte vægte ikke allerede gør dette.

Wyze har også tilføjet en graviditetstilstand. Det skyldes, at smarte vægte måler et groft estimat af din kropssammensætning via bioelektrisk impedansanalyse (BIA). Grundlæggende sender det en svag strøm for at bestemme, hvor meget kropsfedt, vand og mager masse en person har. Det er dog muligvis ikke egnet til gravide, så Graviditetstilstanden deaktiverer den elektriske strøm. Det er også et problem for dem med implanteret medicinsk udstyr, såsom pacemakere. For disse folk er der også en kun vægt-tilstand.

Scale X kommer også i hvid. Billede: Wyze

Skalaen måler 13 kropssammensætningsmålinger, tilføjer muskelmasseprocent oven i vægt, kropsfedt, puls, mager kropsmasse, BMI, muskelmasse, visceralt fedt, grundstofskifte, knoglemasse, metabolisk alder, protein og kropsvand procent. Som en påmindelse bør du ikke lægge for meget lager i kropssammensætningsmålinger på smarte skalaer. De er ikke medicinske, så de kan afvige fra målinger, du får fra et laboratorium eller i et fitnesscenter. Dybest set er de kun beregnet til at give dig et overblik over dine generelle fremskridt.

Scale X har angiveligt også opdaterede pulsmålingsfunktioner, længere batterilevetid, der varer op til 22 måneder, og en ny hvid farve. Specifikt bruger den Bluetooth Low Energy og kan understøtte brugere fra 11-400 pund. Den har også en 3,5-tommer LED-skærm og understøtter op til otte separate brugere. Hvad angår puls, siger Wyzes pressemeddelelse, at du kan måle puls fra hvor som helst ved at bruge anvisningerne i Wyze-appen. Vægten synkroniserer også med Apple Health, Google Fit og Fitbit.

Som en påmindelse bør du ikke lægge for meget lager i kropssammensætningsmålinger på smarte skalaer

Alt i alt er dette et ret standardfunktionssæt til smarte vægte, selvom det til 33,99 USD er mere overkommeligt. side. De fleste smarte vægte er i intervallet $45-$50, selvom du kan finde nogle til under $30, hvis du ikke har noget imod at gå med et ukendt mærke. Andre smarte vægte fra virksomheder som Withings, Garmin og Qardio vil sætte dig tilbage omkring $150. For en vægt, der bruger engangsbatterier, holder den også længe. Medmindre det er en genopladelig vægt, kræver de fleste, at du skifter batteriet ud efter cirka et år. Scale X tilbyder næsten dobbelt så lang batterilevetid på 22 måneder. (Selv om batterilevetiden selvfølgelig altid afhænger af dit individuelle brug.)

Skala X er tilgængelig nu. Wyze Cam Plus-abonnenter får en ekstra $5 rabat, men hvis du overvejer at tilmelde dig, skal du være opmærksom på, at Wyze for nylig blev kritiseret for ikke at afsløre et sikkerhedsproblem til forbrugerne med sit hjemmesikkerhedskamera.