Android 13 beta opnår platformsstabilitet to måneder tidligere end Android 12

0
241

Google annoncerede Android 13s tredje offentlige beta i dag og siger, at den har nået platformstabilitet. Det er en indikator på, at Google har låst store opdateringer, og herfra og frem til den endelige udgivelse handler det om at lægge sidste hånd på. Den når også denne milepæl hele to måneder tidligere end Android 12, som var en meget mere ambitiøs opdatering, der nåede ejere af Android-enheder med masser af fejl intakte.

Android 13s første udvikler-preview ankom i februar, den første offentlige beta kom i april, og den anden offentlige beta kom med en stor I/O-meddelelse i maj. Mens Android 12 centrerede sig om at introducere nogle store nye tilpasningsmuligheder i form af Material You, er Android 13 en mindre opdatering, der tager disse funktioner lidt længere i form af app-ikontemaer og forudindstillede UI-farvevarianter.

Dette års hurtigere tidslinje siger sandsynligvis mere om, hvor kompleks Android 12 var end noget andet. Under alle omstændigheder er Google sandsynligvis ivrig efter at få Android 13 ud af døren og lægge problemerne med Android 12s udgivelse i fortiden. Hvis du vil tage et kig på Android 13 førstehånds, kan du tjekke Googles udviklerwebsted for at se, om din enhed er kvalificeret. Ellers bliver du nødt til at vente på, at den fulde offentlige udgivelse sandsynligvis kommer til efteråret.