Det ser ud til, at Googles billigere Chromecast er ved at blive en realitet

0
208

I januar afslørede Protocol, at Google arbejdede på en billigere Chromecast-videostreaming-dongle, der ville toppe med 1080p-opløsning, som muligvis kunne sælges som “Chromecast HD med Google TV.”

Nu antyder en ny Google-ansøgning til Federal Communications Commission (via Droid-Life), at enheden faktisk er på vej.

Husk at FCC-arkiveringen ikke umiddelbart bekræfter en Chromecast. Indtil videre er det blot betegnet “Google G454V.” Der er ingen saftige lækkede billeder; ansøgningerne beskrives blot som en “trådløs enhed” med dual-band 2.4GHz og 5GHz 802.11ac Wi-Fi plus Bluetooth LE.

Men hvis I vil lade mig henlede jeres opmærksomhed et øjeblik på dette diagram, venner, så tror jeg det hele vil blive klart:

EUT (udstyr under test) ser ud til at forbinde direkte til en skærm uden mellemliggende kabler, samt en trådløs fjernbetjening og Bluetooth høretelefon. Billede: FCC

“EUT” er den gadget, vi taler om, og dette diagram formodes at være et kort over alle dets forbindelser. Læg mærke til, hvordan det er bag LCD-skærmen? Bemærk, hvordan den ikke er forbundet til LCD-skærmen med nogen kabler? Læg mærke til, hvordan det eneste kabel, der er sat i den, er et strømkabel, og at strømkablet er USB?

Bemærk også, hvordan den har en fjernbetjening, og – i en relateret del af arkivet nedenfor – blev den testet med at streame video ved 1080p?

Enheden streamer 1080p-video, mens den oplades fra et USB-kabel. Billede: FCC

Nu formoder jeg, at der kunne være en anden slags gadget, du ville sætte bag en skærm i stedet for en Chromecast… men det virker ret sandsynligt, at vi ikke taler om en trådløs Nest-højttaler. Og selvom du muligvis kan sende videostreaming til en trådløs soundbar eller noget af den slags, der kan sende video til tv'et og have en fjernbetjening, er der ikke noget HDMI-kabel forbundet til enheden i testopsætningen. Derudover har Google konsekvent favoriseret tøndestik til strøm på tværs af sin Nest-smart-enhed.

Men Google har en gadget med en fjernbetjening og USB-strøm, der sættes direkte i en skærm uden andre kabler involveret. Så jeg vil blive meget overrasket, hvis det ikke ligefrem er den Chromecast, som Janko ved Protocol afslørede.

Ikke alle enheder, der rammer FCC, bliver frigivet, men typisk indsender producenter dem ikke, før de er relativt tæt på. Jeg vil vædde på, at prisen på en billig Chromecast, vi ser den til efteråret. Jeg spekulerer dog på, hvor lavt Google vil gå: den nuværende Chromecast med Google TV har allerede 4K HDR til $50 (i øjeblikket $40 til salg).

Chromecast med Google TV

  • 40 USD
  • 50 USD
  • 21 % rabat

Chromecasten med Google TV har en opdateret brugergrænseflade, der kombinerer indholdsanbefalinger fra alle dine foretrukne streamingtjenester. Den understøtter også Dolby Vision og Dolby Atmos.

  • 40 USD i Google Store
  • 40 USD ved Best Buy
  • 39 USD hos Walmart

Relateret

Den bedste streamingenhed at købe lige nu