Honor of Kings for at få en global udgivelse

0
177

Honor of Kings, et af de mest indtjenende mobilspil nogensinde, får en verdensomspændende udgivelse. I dag annoncerede udvikleren Level Infinite, at det bringer Honor of Kings til resten af ​​verden, og at invitationer til en lukket beta snart ville komme.

Hvis du har en smule deja vu, skal du ikke blive forskrækket. Matrixen fejler ikke. Tencent, Honor of Kings' udgiver, har teknisk set gjort dette før, da den udgav Arena of Valor – en westerniseret version af Honor of Kings – tilbage i 2017.

Honor of Kings er en 5v5 multiplayer online kamparena (også kendt som MOBA'er), der ligner Riot's League of Legends eller Valves DOTA 2. I Honor of Kings kan spillere vælge karakterer fra kinesisk mytologi til at bygge deres hold, og spillet har omfattende social funktioner som chatintegration, der bruger populære kinesiske sociale apps som QQ og WeChat. Det vides ikke, om disse funktioner vil være tilgængelige i den verdensomspændende udgivelse af Honor of Kings, eller om den vil blive erstattet med apps, der er mere forankret på det vestlige marked som Facebook Messenger eller WhatsApp.

Mobilspil er den mest populære spilform i verden. Spil som Call of Duty Mobile, Candy Crush og PUBG Mobile indkasserer milliarder af dollars årligt. Selv på markeder som USA og Europa, hvor der er et uheldigt stigma knyttet til mobilspil, dominerer det stadig spilindtægterne og downloaddiagrammer med breakout-hits som Genshin Impact og for nylig Diablo Immortal. At Tencent og TiMi Studio Group ønsker at udvide deres rækkevidde med Honor of Kings i et klima, der virker næsten uudtømmeligt sultent efter nye mobilspil, giver perfekt mening.