Netflix får et animeret Ghostbusters-show fra tankerne bag Afterlife

0
237

Ghostbusters filmiske univers udvides igen – denne gang med en animeret serie.

Netflix annoncerede i dag, at det samarbejder med Sony om et nyt animeret show baseret på den langvarige spektrale franchise. Der er ikke nogen rigtige detaljer endnu, men der er grund til at være begejstret: Projektet vil blive ledet af to af hovedmændene bag 2021's Ghostbusters: Afterlife. Både Jason Reitman (instruktør og forfatter på Afterlife) og Gil Kenan (skribent på Afterlife) vil fungere som executive producers på den animerede serie. Der er endnu ikke talt om, hvad showet kommer til at handle om, eller hvornår det kan ramme streamingtjenesten.

Nyhederne kommer, da Netflix er midt i sin nu årlige Geeked Week-begivenhed. Indtil videre har virksomheden detaljeret en del nye projekter, der spænder over film og tv, herunder Tim Burtons Wednesday Addams-serie, live-action-tilpasningen af ​​One Piece og en længe ventet trailer til The Sandman. Flere animationsfokuserede meddelelser forventes senere i dag, mens torsdag vil fokusere på Stranger Things, og fredag ​​vil handle om videospil.