Razer Kishi V2-controlleren tilføjer nogle af Backbone-controllerens bedste funktioner

0
227

Razer har annonceret $99,99 Kishi V2, dens nye mobile controller, der kan vugge din Android-telefon for at levere en mere håndholdt konsol-lignende oplevelse. Med hensyn til, hvad der er nyt i forhold til den tidligere iteration, har Kishi V2 nogle hardwaretræk til fælles med Razers Wolverine V2-controller. Nemlig at dens knapper bruger mikroswitches i stedet for membraner, så de får en klikfølelse. Der er også to makroknapper i nærheden af ​​triggerne, en på hver side, som kan tilpasses med en mobilapp.

Lad os være ærlige, der er meget om Kishi V2, der ser aed ud fra Backbone One-controlleren til iPhone. Til at starte med bruger Kishi V2 et lignende udtrækkeligt bagbrodesign i stedet for den ikke forfærdelige, men mindre intuitive foldemekanisme fra den originale version. Dette lader dig nemt indsætte eller fjerne din telefon fra controlleren. Og det sikrer, at flere telefoner er kompatible. For at give dig en følelse af kompatibilitet kan den nye controller passe til Googles store Pixel 6 og Pixel 6 Pro samt Samsung Galaxy Note 10-seriens telefoner. Alt mindre end det burde fungere fint. Og hvis din telefon har et etui, kan det hjælpe at fjerne en af ​​de forudinstallerede gummiindsatser. Jeg var nødt til at tage min Pixel 6 ud af dens Google-mærkede plastiketui og bytte Kishi V2's plastikstykker for at få den til at passe.

Razer Kishi V2 Billede: Razer

Kishi V2 understøtter USB-C passthrough-opladning, men den mangler frustrerende nok et hovedtelefonstik, som det findes i Backbone One. Har Razer prøvet at spille spil på Android med trådløse hovedtelefoner? Latenstiden er typisk grusom. Virksomheder tog stikket fra vores telefoner, men det ville være fantastisk at have det på en controller.

Lighederne med Backbone går dybere end controllerdesign. Razer byggede Nexus-appen, sin egen gaming-hub, så Kishi- og Kishi V2-ejere kunne springe ind for at lancere mobilspil og streamingtjenester, fange eller streame gameplay til Facebook og YouTube og mere. I modsætning til Backbone er Razers løsning dog gratis at bruge og kræver ikke et abonnement for at få adgang til alle dens funktioner. Det er tilbage at se, om Nexus kan konkurrere med den ekstremt elegante grænseflade, som Backbone har bygget. Kishi V2 har en dedikeret Nexus-knap under den højre analoge stick, så Razer ser ud til at tage sin nye software seriøst.

Razer Kishi V2 (venstre), Backbone One (højre). Razer og Backbone

Der er andre ting, som vi bliver nødt til at vente og se på med Kishi V2. Razer lancerer Android-versionen i dag, men den bekræftede, at der snart kommer en iPhone-version. Mens Android er grobund for dyb OS-implementering og for at gøre det nemt for spillere at streame spil, er det en anden historie på iOS. Apple tillader ikke native app-streaming, hvilket kræver, at Microsoft som f.eks. bygger en mere klodset, webbaseret løsning end den, der er tilgængelig på Android. Det er en del af det, der gør Backbone's One så imponerende. Det nåede den vanskeligere iOS-integration, som går dybere end forventet. (Læs vores fulde anmeldelse for flere detaljer.)

Jeg tror, ​​Razer kan klare det på iOS, men lanceringen af ​​Kishi V2 på Android er kun starten på den op ad bakke, som Backbone har allerede gjort store fremskridt i.