Taco Bell åbner sin første 'Defy' restaurant, der prioriterer bestilling via app

0
222

I dag åbnede Taco Bell dørene til sit nye digitaldrevne, to-etagers restaurantkoncept, Taco Bell Defy, i Brooklyn Park, Minnesota. Taco Bell fortalte os først om Taco Bell Defy tilbage i august 2021. Placeringen bruger teknologi til at fremskynde servicen med et “dristig mål om at skabe en 2-minutters drive-thru-oplevelse for kunder af dette koncept,” ifølge Taco Bell Præsident Mike Grams.

Mest af alt er designet af den nye restaurant beregnet til at være mere mobil ordre- og tredjeparts leveringsvenlig. Den leverer ordrer fra det forhøjede køkkenområde via en lodret elevator/”madrør”, som ses i videoen nedenfor, der bringer måltider ned til jordniveau – tænk på en drive-thru-bank, men du får en Chalupa og Baja Blast i stedet for kontanter. Ifølge Taco Bell og franchiseejer Border Foods har Defy-stedet “mange funktioner, der kan dukke op i fremtidige Taco Bell-restauranter i USA”, og de overvejer ombygninger til naborestauranter.

Grid View

  • Taco Bell Defy vertikal løft/food tube Billede: Taco Bell/Border Foods
  • Taco Bell Defy bestillingsoplevelse i butikkens kiosk Billede: Taco Bell/Border Foods
  • <em>Taco Bell Defy lodret løft/food tube<span class=Taco Bell Defy lodret løft/madrør Billede: Taco Bell/Border Foods
  • Taco Bell Defy vertikal løft/food tube Billede: Taco Bell/Border Foods
  • Billede: Taco Bell/Border Foods
  • Billede: Taco Bell/Border Foods

@tacobell

Dare to Defy.

♬ original lyd – tacobell

Taco Bell Defy har en mulighed for at bestille gennem den sædvanlige drive-thru højttaler eller i butikken på en kiosk til kunder, der spontant har lyst til et gordita-knas eller som hellere vil tale med et menneske, men det er ikke fokus her.

Af de fire drive-thru baner er den ene udelukkende en traditionel drive-thru. Det efterlader de tre andre til at prioritere folk, der bestiller appen, så de kan tjekke ind, “springe køen over”, scanne en QR-kode, hente deres mad og være på vej, eller for tredjeparts leveringschauffører, der arbejder for tjenester som Door Dash, GrubHub eller Uber Eats.

Taco Bell er den næste fastfood-kæde på listen over restauranter, der prioriterer et digitalt bestillingsformat. Tilbage i december åbnede Chipotle sit første 'digitale køkken' i Ohio dedikeret til at opfylde online-ordrer og ordrer, der kommer ind gennem dets walk-up-vindue, selvom det for virksomhedsledere var ideen om at tilføje Chipotlane drive-thru vinduer i første omgang var “kontroversiel”. Da madleveringsapps blev brugt flittigt under pandemien, gjorde spøgelseskøkkener fremskridt blandt større mærker, da restauranter flyttede til minimal kontakt med madlevering til kunder.

Relateret

Chipotle skjuler samlebåndet og tester nyt “Digital Kitchen” kun for online-bestilling