Twitter tester shoppingpåmindelser for kommende produktdråber

0
238

Twitter tester en ny shoppingfunktion til forhåndsvisning af kommende produktudgivelser. Funktionen, kaldet Product Drops, giver mærker mulighed for at tease varer, før de bliver sat til salg, og kunder kan tilmelde sig for at blive mindet før udgivelsen gennem meddelelser i appen.

Virksomheden delte, hvordan påmindelser ville fungere i et blogindlæg i dag. Når brands konfigurerer produktdråber, kan kunder tilmelde sig underretninger ved at klikke på en “påmind mig”-knap. Produkt drop tweets fungerer som andre indlæg på Twitter og kan likes, retweetes, bogmærkes og deles. Brugere, der tilmelder sig for at få påmindelser, vil få en notifikation 15 minutter før tidspunktet for udgivelsen og på det indstillede tidspunkt for drop. Når det er tid til at købe, og brugerne klikker på meddelelsen, vil de blive dirigeret til en “shop on website”-knap, der fører til mærkets websted.

Billede: Twitter

Testen er i øjeblikket begrænset til iOS-brugere i USA, som bruger Twitter på engelsk. Tidlige brandpartnere inkluderer Dior, The Home Depot og tøjfirmaet Union Los Angeles, ifølge Twitter.

Twitter-shoppingpåmindelser ligner værktøjer, der findes på andre platforme som Instagram, hvor mærker forhåndsviser kommende produkter, og kunder kan konfigurere påmindelser. Selvom e-handel måske ikke er så meget i fokus på Twitter, som det er på Instagram, hvor en hel fane er dedikeret til shopping, diskuterer shoppere allerede længe ventede udgivelser på Twitter. Til det inkluderer den nye Twitter-test et klikbart hashtag relateret til faldet på produkteksempelsiden, så shoppere kan finde tweets om udgivelsen.