Dell forvandler sin XPS 13 2-i-1 til en tablet med en magnetisk folio og stylus

0
534

Dell gennemgår i dag sin XPS 13 2-i-1 bærbare computer totalt ved at afsløre et nyt design, der er en tablet i stedet for en tynd bærbar med et vendbart hængsel. 2022-modellen skifter det vendbare hængsel ud med et XPS Folio-tastaturcover, som ligner Apples Magic Keyboard til iPad. Den forbindes magnetisk til XPS 13 2-i-1 og gør det muligt for enheden at forvandle sig til en bærbar computer i stedet for en selvstændig tablet.

Den magnetiske XPS Folio understøtter tre vinkler: 100 grader, 112,5 grader og 125 grader, og der er endda en magnetisk stylus, der fastgøres til toppen af ​​enheden for at oplade. Dell har designet XPS Stylus til både højre- og venstrehåndsbrug, og den skulle køre i omkring 50 dage på fuld opladning. Både folioen og pennen sælges separat.

Den nye XPS 13 2-i-1 i tablettilstand. Billede: Dell

Dette er også Dells første XPS, der tilbyder valgfri 5G-forbindelse sammen med eSIM-understøttelse. Der vil være to tilgængelige modeller, når den nye XPS 13 2-i-1 lanceres senere på sommeren. Standard Wi-Fi-modellen leveres med bearbejdet aluminium, mens 5G-modellen har en Gorilla Glass 7-bagside for at eliminere signalinterferens og en mørkere skiferfarve.

Indvendigt gør Dell brug af Intels seneste 12. generations Core i5- og i7-processorer. Du kan vælge mellem i5-1230U (en 10-core CPU ved op til 4,4 GHz) eller i7-1250U (en 10-core CPU på op til 4,7 GHz). Der er også valget mellem 8 GB eller 16 GB LPDDR4x RAM og op til 1 GB PCIe 4 SSD-lagerplads.

Grid View

  • X height=

Dell bruger et 13-tommer 3:2 (2880 x 1920) panel, der er vurderet til 500 nits og understøtter DisplayHDR 400. Portudvalget er begrænset til kun to Thunderbolt 4 (USB-C)-porte, der både understøtter DisplayPort og Power Delivery. Dell dropper hovedtelefonstikket og endda microSD-kortlæseren, som findes på de tidligere XPS 13 2-i-1-modeller, men en USB-C til USB-A-adapter leveres i kassen sammen med en USB-C til 3,5 mm headset-adapter.

Dell ser dog ikke ud til at gå på kompromis med kameraer. Der er et frontvendt 1080p-webkamera i høj opløsning (5 megapixel) med Windows Hello-understøttelse og et 4K-webcam (11 megapixel) på bagsiden til optagelse af video og billeder.

Denne nye Dell XPS 13 2-i-1 lanceres til sommer, men Dell har endnu ikke annonceret en nøjagtig udgivelsesdato eller prissætning.