Dells nye XPS 13 tilføjer Alder Lake CPU'er, men dette er mere end blot en speciel bump

0
541

I dag lancerer Dell 2022-revisionen af ​​sin XPS 13 for at inkludere Intels seneste 12. generations Alder Lake CPU'er, der tilføjer flere kerner og hybridarkitektur, mens den siger, at den nye version er dens tyndeste og letteste 13-tommer. XPS nogensinde. Den nye bærbare computer er 13,9 mm tyk (0,55 tommer) og vejer så lidt som 2,59 lbs sammenlignet med forgængerens 14,80 mm (0,58-tommer) og 2,64 lb startvægt for en model uden berøringsskærm. Den nye XPS 13 er tilgængelig fra i dag i USA og Canada, fra $999 med Windows 11 eller $949 for en Ubuntu 20.04-udstyret Developer Edition.

Flagskibet XPS 13 er gået fra at forhåndsvise fremtiden for bærbare computere, da Dell introducerede InfinityEdge-designet med tynde rammer i 2015, til lidt forældet et par år senere, og nu, godt nok til at tjene vores anmeldelse, der kalder den sidste iteration “alt et Windows bærbar computer burde være” på vej til placeringer på flere “Bedste pc-laptops”-lister.

For at undgå beskyldninger, er linjen ved at blive forældet igen, deler Dell vildere muligheder ud med XPS 13 Plus, der startede året med en touch bar, flush keyboard og lidt mere kraftfulde P-Series CPU-muligheder samt en ny 2022 XPS 13 2-i-1 lanceret i dag, der erstatter det gamle tynde og foldbare design med en tablet + folio-tastaturetui.

image: Dell

Udvendigt har den nye 9315-model et lignende udseende som den 11. generations CPU-drevne 9310, der debuterede i 2020, før den tilføjede en OLED-skærmmulighed sidste år, men forskellene skulle vise sig, så snart du åbner den.

Dell siger, at det “fjernede overflødige trin, reducerede finish og materialer” på den nye bærbare computer, der trækker tilbage på kontrasterende interiør for at fremhæve det “kuraterede og premium” CNC-bearbejdede aluminium, der nu er stjernen i showet både inde og ude. Det er et velkendt look, men ret rent i enten himlen (grå) eller umbra (brun) tonet aluminiumsfinish, og forhåbentlig bevarer det det robuste design plus solidt tastatur og pegefelt, som vi roste i 2020. Andre detaljer som fingeraftrykssensoren/tænd/sluk-knap og Thunderbolt 4-porte på begge sider forbliver uændrede.

Mere bemærkelsesværdige ændringer er indeni, og adresserer nogle af de svagheder, vi kaldte på på 9310, med et dårligt webcam, højttalere, der manglede bas, og et keyboard, der kunne blive varmt at røre ved under belastning. Det interne layout er blevet redesignet til at omfatte Dells mindste bundkort nogensinde, som måler 1,8x mindre end den tidligere model, hvilket giver plads til større højttalere og anden teknologi. Specifikationsarket nævner at bruge den plads til et større batteri, men den viser den nye models enhed på 51 watt-timer sammenlignet med 9310'erens 52. Den har også et enkelt blæserdesign nu i stedet for dobbelt.

Vi bliver nødt til at gennemgå den nye model for at se, hvad dets nye chipset og design gør af disse ændringer, som kunne være et område for de nye Alder Lake CPU'er indeni at skinne. Som vi har forklaret før, er denne generation af Intel-chips bedre positioneret til at kæmpe med konkurrenterne fra AMD, Apple og alle andre ved at vedtage en opsætning, der ligner mange ARM-baserede CPU'er, med flere kerner, der er delt op mellem dem. bygget til ydeevne eller strømeffektivitet.

Relateret

Intels 12. generation af Alder Lake-chips indvarsler en ny generation af x86-processorer

< p id="argqk4">Ved lanceringen viser Dell to 10-core CPU-valg af enten Intels i5-1230U eller i7-1250U med Iris Xe-grafik, RAM-valg på 8GB, 16GB eller 32GB og SSD'er i 256GB, 512GB eller 1TB størrelser. Ifølge Dell kunne den mest strømeffektive i5-model streame Netflix kontinuerligt i op til 12 timer eller 11 timer på den mest effektive i7-opsætning og op til 6 timer på en model udstyret med i7-chippen, 16 GB RAM, 1 TB SSD og 4K-skærm.

Hvad angår skærme, er der ingen ny OLED-udstyret version tilgængelig nu, med valg, herunder en 4K UHD+ (3840×2400) berøringsskærm eller FHD+ (1920 x 1200) i enten berørings- eller ikke-berøringskonfigurationer. I år inkluderer det understøttelse af WiFi 6E, men indbygget 5G er reserveret til den kommende 2-i-1 version. Aluminiumet i rammen er kulstoffattigt for at reducere dets CO2-fodaftryk, mens dette års model leveres i ny emballage lavet af “100 procent genanvendt eller vedvarende indhold.”

Webkameraet er opdateret også adskille de infrarøde og RGB-sensorer på måder, som virksomheden siger, vil få dig til at se bedre ud i svagt lys, og selvom Dell endelig satte kameraet det rigtige sted for et par år siden, er det stadig begrænset til 720p. Uanset om det er sandt eller ej, tilføjer denne model også Dells ExpressSign-In-teknologi, der bruger en nærhedssensor i kombination med Windows Hello-webkameraet med ansigtsgenkendelse til at registrere, når du er foran den bærbare computer og automatisk logge dig ind, som samt lås den, når du går væk, eller dæmp skærmen for at spare batterilevetid, mens du ser på noget andet.