Mere DC-hurtigopladning, ingen app-tilmeldinger under Det Hvide Hus' nye EV-opladningsregler

0
249

Biden-administrationen afslører et nyt sæt standarder, der skal hjælpe med at fremskynde installationen af ​​500.000 elbilopladere i hele USA inden 2030.

De nye standarder giver angiver retningslinjer for tildeling af kontrakter for EV-opladningsprojekter, og instruerer de virksomheder, der får dem, til at bygge opladere, der er praktiske, overkommelige og tilgængelige for det bredeste antal mennesker. Og de skitserer de typer af projekter, der ikke vil modtage føderale penge, inklusive proprietære ladestationer, som kun kan tilgås af en virksomheds køretøjer, som Teslas Supercharger-netværk.

De nye standarder kommer, da meget af præsident Joe Bidens dagsorden for bekæmpelse af klimaændringer stadig er gået i stå i Kongressen. Præsidenten var i stand til at sikre 5 milliarder dollars i finansiering som en del af hans infrastrukturplan, der blev underskrevet i loven sidst sidste år. Men andre elementer i hans plan, herunder mere lukrative skattelettelser for elbilkøbere, mangler en klar vej frem.

De nye standarder kommer, da en stor del af præsident Joe Bidens dagsorden for bekæmpelse af klimaændringer stadig er gået i stå i Kongressen

Tidligere i år meddelte administrationen, at den vil dirigere de 5 milliarder dollars til stater for at skabe dette netværk af ladestationer til elbiler langs udpegede “Alternative Fuel Corridors”, defineret som cirka 165.722 miles af National Highway System, der dækker 49 stater og District of Columbia.

I henhold til planen, kaldet National Electric Vehicle Infrastructure Formula Program, skal stater indsende deres anmodninger til Joint Office of Energy and Transportation senest den 1. august. Federal Highway Administration vil godkende berettigede planer inden den 30. september, hvor $615 millioner bliver stillet til rådighed i regnskabsåret 2022.

Den nuværende opladningsoplevelse i USA er intenst fragmenteret, især for folk, der ikke ejer en Tesla. Der er cirka 41.000 offentlige ladestandere i USA med mere end 100.000 stikkontakter. Men at finde en, der rent faktisk fungerer eller ikke er låst inde i et lukket parkeringshus, kan være lidt af en skurvogn.

Da pengene begynder at rulle ud, sagde Det Hvide Hus det. ønsker at sikre, at amerikanerne ikke får mere af det samme – et fragmenteret netværk med opladere, der ofte er ødelagte eller svære at finde.

Foto af Andrew Hawkins/The Verge

“Alle burde være i stand til at finde en fungerende ladestation, når og hvor de har brug for den, uden at bekymre sig om at betale mere eller få dårligere service på grund af, hvor de bor,” sagde transportminister Pete Buttigieg i en briefing med journalister. “Du skal ikke skulle sortere i et halvt dusin apps på din telefon bare for at kunne betale på en ladestation. Og uanset hvor du bor, eller hvor du er på vej hen, bør alle kunne regne med hurtig opladning, rimelige priser og nem at bruge betaling for deres elbiler.”

I henhold til de nye standarder ville EV-ladestationer blive bygget hver 50 miles langs de store motorveje og ikke mere end 1 mile fra disse korridorer. De pålægger stater at sikre, at ladestandere til elbiler bygges i mindre tætte dele af landet, såsom landdistrikter og stammesamfund. De kræver, at el-ladeselskaber giver kunderne information i realtid, så de kan se, hvornår en ladestation er optaget eller ødelagt. Og de kræver mindst fire 150 kW DC hurtigopladningsporte pr. station – hvilket ville gå langt i retning af at imødekomme bekymringerne hos folk, der bekymrer sig om nytten af ​​elektriske køretøjer på vejture eller andre længere ture.

de kræver mindst fire 150 kW DC hurtigopladningsporte pr. station

Standarderne ville også forbyde EV-opladningsselskaber, der modtager føderal finansiering, fra at kræve, at chauffører tilmelder sig medlemskaber for at få adgang til stationer. Og de ville pålægge virksomheder at installere ladeporte, der kan bruges af det bredeste antal køretøjsejere. (Nogle elbilproducenter, herunder Tesla og Rivian, bygger deres eget elbilopladningsnetværk med proprietære stik, hvilket betyder, at de kun kan tilgås af deres egne kunder – selvom det kan ændre sig.)

Intentionen, sagde Buttigieg, er at sende “et markedssignal mod en standard opladningsport for stationer for at rumme det bredest mulige sæt af køretøjer og rumme adaptere til alle køretøjer.”

Relateret

Pete Buttigieg ræser for at holde trit med selvkørende biler

Administrationen arbejder også på yderligere planer for boligincitamenter, hvor de fleste EV-ejere vil foretage deres opladning, og for de køretøjsejere, der bor i boliger med flere enheder og lejlighedsbygninger. En “EV-arbejdsgruppe” vil komme med anbefalinger til Energiministeriet, som derefter vil sætte disse planer i gang.

“Hvis vi skal bygge infrastruktur, som vi ikke har gjort siden Eisenhower-æraen, er vi nødt til at bygge det rigtigt,” sagde energiminister Jennifer Granholm.