Meta udnævner ny ingeniørchef, da den nuværende leder træder til side

0
285

Endnu et direktørskifte rammer Meta efter de nyligt annoncerede afgange af COO Sheryl Sandberg og leder af AI Jerome Pesenti.

David Mortenson, virksomhedens øverste ingeniørleder ansvarlig for dets datacentre og kerneinfrastruktur, trækker sig fra sin rolle, ifølge et internt notat indhentet af The Verge. Santosh Janardhan, en af ​​hans direkte underordnede og en nuværende vicedirektør for ingeniørarbejde, vil påtage sig rollen senere på måneden. En talsmand for Meta, Jon Carvill, bekræftede ændringen.

“Jeg er utrolig stolt af alt, hvad vi har opnået i løbet af de sidste to år, jeg har støttet Infra,” siger Mortenson i notatet og tilføjer, at virksomheden “overlevede den største kapacitetsnedgang i virksomhedens historie (i hvert fald i det seneste årti)” – sandsynligvis en henvisning til forsyningskædens begrænsninger forårsaget af den globale pandemi – og “formåede at forblive produktiv som vi skiftede til at arbejde hjemmefra.”

Mortensons rolle fører tilsyn med “teamene, der er ansvarlige for udvikling og drift af hardware, netværk, software og datacentre, som alle Meta-tjenester kører på,” ifølge virksomhedens hjemmeside. Han har været hos Meta i 11 år i forskellige ingeniørlederroller og tog topjobbet for omkring to år siden. Han forlader sin rolle, men siger, at han ikke forlader Meta for nu. Han holder en lang pause og siger i notatet, at “når jeg kommer tilbage, finder jeg ud af, hvad der er det næste for mig.”