OnePlus 10 Pros 12 GB RAM-model ankommer til staten den 15. juni

0
561

En version med højere kapacitet af dette års OnePlus-flagskib, 10 Pro, frigives i USA og Canada den 15. juni, meddelte virksomheden i dag. Denne model kommer med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads, op fra henholdsvis 8 GB og 128 GB i basismodellen. Den sælges for $969 i USA og $1.249 i Canada og være tilgængelig i hvilken farve du ønsker, så længe den er sort.

OnePlus sagde, at den med tiden ville frigive denne model med højere kapacitet i USA, da den første gang lancerede OnePlus 10 Pro i landet i april (12GB/256GB-modellen var allerede tilgængelig i nogle andre markeder, såsom Storbritannien). I USA sælges den for $70 mere end 8GB-modellen, hvis MSRP ligger på $899. Den understøtter 5G på Verizon og T-Mobiles netværk, men ikke AT&T'er, hvor den er begrænset til kun 4G.

Den nye model vil blive solgt fra OnePlus direkte via Amazon og Best Buy. Enhver, der afhenter den inden den 20. juni, får et par gratis OnePlus Buds.