Sådan ændrer du alarmlydene på din iPhone

0
611

Apples økosystem kan være lidt “one size fits all” uden meget plads til personalisering (selvom det ændrer sig i iOS 16). Tilpasning af din iPhones alarmlyde kan få din enhed til at føles lidt mere personlig og sjov. Og måske – jeg tuder bare her – kan du endda lave en sjov reference til en 90'er-komedie med Bill Murray i hovedrollen. Bare en idé.

Under alle omstændigheder, her er, hvordan du ændrer lydene til din ringetone, mail, tekster og kalenderadvarsler. Til reference testede jeg dette på en iPhone 11, der kører iOS 15.5:

 • Gå til Indstillinger > Lyde & Haptics.
 • Tryk på opgaven med den alarmtone, du vil ændre.
 • Rul ned for at vælge fra en liste over ringetoner ( længere lydklip) eller en anden med alarmtoner.
 • Nederst på hver liste er der en klassisk undermenu. Tryk på den for at finde nogle vintage-lyde, som du sandsynligvis ikke har hørt i lang tid, såsom den uforglemmelige klokke.

Den eneste alarmlyd, du ikke kan få adgang til fra denne menu er en alarm. Til det skal du følge et par forskellige trin:

 • Åbn Ur-appen.
 • Tryk på den ønskede alarm for at ændre, og vælg Lyd.

Du vil se den samme liste over ringetoner fra ovenstående trin (inklusive de klassiske ringetoner) samt muligheden for at Vælge en sang gennem Apple Music. Alarmtoner kan ikke bruges til din alarm, hvilket sandsynligvis er det bedste.

Lyde & Haptics-menu Fra menuen Lyde og Haptics kan du vælge en alarmlyd, der skal ændres.

< figur class="e-image">Rediger alarmmenu For at ændre din alarm lyd, skal du åbne Ur-appen.

Tilføj brugerdefinerede ringetoner

Hvis du er spil, er det her, hvor tingene bliver sjovere: tilpassede ringetoner. Kan du huske dem? De eksisterer stadig. Du kan downloade dine egne lyde og sangklip fra iTunes Store til at bruge som ringetoner til dine alarmer og alarmer.

 • Gå til Ur-appens Lydmuligheder, hvis du ændrer en alarm. For alt andet, gå til Indstillinger > Lyde & Haptics og vælg den advarsel, du vil ændre.
 • Se efter en genvej mærket Tone Store øverst på siden. Tryk på den for at åbne iTunes Store.
 • Vælg Toner.

Der er mange muligheder, og vær advaret: de er ikke gratis. Da jeg tjekkede det, så sangklip alle ud til at være prissat til $1,29, mens lydklip var 99 cent. Hvis du moralsk er imod at betale for en ringetone, skal du vende tilbage nu og holde dig til de Apple-leverede muligheder. Hvis du korrekt erkender, at $1,29 er en lille pris at betale for at genoprette forbindelsen til dit high school-selv ved at gøre “Genie in a Bottle” til din ringetone, er du på det rigtige sted.

Du kan downloade yderligere (betalte) ringetoner fra iTunes Store.
Denne ringetone var $1,29. Vil du indstille det som min alarm og irritere min ægtefælle hver morgen? Uvurderlig.

Der er masser af sjove muligheder på den Apple-kuraterede “udvalgte” side, som er den første, du vil se. Det er her, du sandsynligvis vil finde den sang, der er stor på TikTok lige nu. Men lad os sige, at du hypotetisk ville indstille din alarm til at afspille et klip fra Sonny og Chers “I Got You Babe” for at hylde den klassiske film fra 1993 Groundhog Day. Eller for at irritere din partner hver morgen. Årsagen er ikke vigtig. Sådan vil du gøre det:

 • Tryk på søgeikonet i den nederste menulinje.
 • Indtast dit søgeord – i dette tilfælde, “I Got You Babe.”
 • Du vil se resultater under Sange og Album-kategorier øverst, men se efter mulighederne under Ringetoner-etiketten.
 • Tryk på miniaturebilledet for at afspille en forhåndsvisning, og hvis du kan lide, hvad du hører, skal du trykke på prisen for at betale med din Apple-konto.

Under denne proces bliver du bedt om at indstille den nye tone som din standard ringetone, teksttone eller tildele den til en kontakt. Gør ikke noget af det endnu – tryk bare på Udført og betal dine $1,29.

Når du har foretaget dit køb, skal du følge trinene ovenfor for at finde lydindstillingerne for den alarm, du vil ændre. Vælg Download alle købte toner for at få adgang til din købte tone – den vises lige øverst på ringetonelisten, når den er downloadet. Tryk på den for at indstille din nye alarmlyd.

Tillykke! Du er på vej til at irritere din partner hver eneste morgen med en joke fra en 90'er-komedie, indtil I begge bliver trætte af det. Det er $1,29 godt givet ud i min bog.