Xbox Cloud Gaming lanceres i Argentina og New Zealand

0
250

Microsoft bringer Xbox Cloud Gaming til Argentina og New Zealand i dag. Xbox Game Pass Ultimate-abonnenter vil være i stand til at streame mere end 100 spil til telefoner, tablets og pc'er i dag, såvel som Samsung-tv'er senere på måneden takket være en ny Xbox TV-app.

“Vi har løbende hørt fra spillere i Argentina og New Zealand, at adgang til Xbox Cloud Gaming er en prioritet, og vi er glade for at gøre det til virkelighed,” siger Catherine Gluckstein, vicepræsident og produktchef for Xbox Cloud Gaming.< /p>

Ligesom Xbox Cloud Gaming andre steder, vil alle kunne bruge tjenesten til at spille Fortnite gratis, eller du skal være Xbox Game Pass Ultimate-medlem for at få adgang til mere mere end 100 spil tilgængelige på tjenesten.

Denne Xbox Cloud Gaming-udvidelse kommer måneder efter, at Microsoft lancerede tjenesten i Australien, Brasilien, Mexico og Japan. Xbox Cloud Gaming er nu tilgængelig i 28 lande og drives af tilpassede Xbox Series X-konsoller. Microsoft bringer også tjenesten til Samsungs 2022 smart-tv'er gennem en ny Xbox TV-app, og du kan læse mere om det lige her.