Xbox Cloud Gaming understøtter dit spilbibliotek senere i år

0
241

Microsoft planlægger at bringe mange flere spil til Xbox Cloud Gaming senere i år, hvilket giver Xbox Game Pass Ultimate-abonnenter mulighed for at streame det meste af deres eget spilbibliotek. “Vi er glade for at dele, at det senere i år er vores hensigt at udrulle muligheden for Xbox Game Pass Ultimate-medlemmer til at spille, fra skyen, udvalgte spil, de allerede ejer eller har købt uden for Xbox Game Pass-biblioteket,” siger Will Tuttle, Xbox Wire-chefredaktør.

Denne udvidelse vil gøre Xbox Cloud Gaming meget mere værdifuldt, hvilket åbner tjenesten op for potentielt tusindvis af flere spil. Microsoft siger kun “udvalgte spil”, så det er klart, at ikke hvert eneste Xbox-spil vil være tilgængeligt, og virksomheden siger ikke mere om sine planer. Men det ser ud til, at hensigten er at dække de fleste af de spil, du allerede ejer i dit bibliotek.

Microsoft havde lovet dette for 2020

Microsoft havde oprindeligt lovet at udvide sin Xbox Cloud Gaming-streaming til et komplet bibliotek af spil tilbage i 2020, men det skete aldrig. “I 2020 vil vi gøre det muligt for spillere at streame fra Xbox-spil i skyen, som de allerede ejer eller vil købe,” sagde Project xCloud-leder Kareem Choudhry i november 2019.

Udvidelse af Xbox Cloud Gaming ud over netop Game Pass-spil er alle en del af Microsofts bredere Xbox Everywhere-initiativ, som virksomheden demonstrerer yderligere i denne uge. Xbox Cloud Gaming ankommer også til Argentina og New Zealand i dag, og en Xbox TV-app vil dukke op på Samsungs 2022 smart-tv senere på måneden. Microsoft beskriver også sine Project Moorcroft-planer om snart at bringe E3-lignende spildemoer til Xbox Game Pass.