Xbox Project Moorcroft vil bringe tidlige spildemoer til Xbox Game Pass

0
243

Microsoft arbejder på Project Moorcroft, et program designet til at bringe tidlige spildemoer til Xbox Game Pass-abonnenter. Demoerne vil ligne de begrænsede niveauer og tidlige eksempler på spil, som fans typisk ville bruge timer på at vente i kø for at spille på E3 eller PAX.

Disse tidlige spildemoer er stort set gået tabt i overgangen til virtuelle spilkonferencer under pandemien, og de er nøglen til indie-udviklere, der forsøger at skabe opmærksomhed om deres titler. Sarah Bond, Microsofts leder af spiløkosystemet, beskriver Project Moorcroft som en måde at bringe den E3-lignende oplevelse tilbage på.

“Hvorfor tager vi ikke Game Pass og gør det som udstillingsgulvet?” siger Bond. “Hvorfor gør vi det ikke muligt for en udvikler at tage et stykke, et niveau af deres spil, frigive det i Game Pass, skabe spænding for, hvad der kommer, og også få den virkelig værdifulde feedback, mens de tuner og forbereder deres spil til lancering.”

Microsoft bringer Xbox-spil til flere enheder og steder. Billede: Microsoft

Spildemoer som dette er meget arbejde for udviklere, især at gøre dem klar til, hvad der var den sædvanlige årlige E3-konference. Selvom E3 ikke finder sted personligt eller endda virtuelt i år, opsætter Microsoft dette program for økonomisk at belønne udviklere, der er villige til at tage sig tid til at skabe disse demoer.

“Vi” har sat programmet op og struktureret det, så udviklere faktisk får økonomisk kompensation for spillet, der rent faktisk gavner dem økonomisk, og også får gavn af den gode feedback,« forklarer Bond.

Projekt Moorcroft arbejdes der stadig på inde i Microsoft, men planen er, at kuraterede spildemoer skal begynde at rulle ud inden for det næste år. Det første fokus vil være på uafhængige udviklere, og enhver spiludvikler vil blive kompenseret og være i stand til at se, hvordan deres demoer klarer sig.

Project Moorcroft er en anden del af Microsofts Xbox-platformsmeddelelser for 2022 Softwaregiganten bringer også en ny Xbox TV-app til Samsungs 2022-smart-tv'er senere på måneden, og udvider Xbox Cloud Gaming til Argentina og New Zealand og gør det muligt at spille de fleste Xbox-spil gennem Xbox Cloud Gaming snart.