Apples AirTag-varetrackere falder til deres laveste pris endnu

0
830

Hvis du er en iPhone-ejer, der planlægger at rejse denne sommer, er dagens aftale om Apple AirTag-placeringssporing kommet på det perfekte tidspunkt. Lige nu kan du købe Apples ultra-bredbåndskompatible Bluetooth-tracker for at holde styr på din bagage og andre genstande for kun $24 i stedet for $29 fra Amazon og Best Buy (indtil kl. 22.00 PT i dag eller den 10. juni kl. 01:00 ET). Det er måske en lille rabat, men det er også en sjælden og den bedste pris, vi har set.

Relateret

Apple WWDC 2022: de 16 største meddelelser

Dette er en fremragende tracker, der fungerer bedst med Apple-enheder og er derfor ideel til dem, der er dybt integreret i Apple-økosystemet. Det er bekvemt også IP67 vand- og støvafvisende med batterier, der kan udskiftes af brugeren. Derudover tilbyder trackeren også et par privatlivs- og sikkerhedsfunktioner, såsom end-to-end-kryptering.

Selvfølgelig er det dog ikke en perfekt enhed. Selvom det har nogle anti-misbrugsfunktioner, som Apple er blevet ved med at justere siden lanceringen, har der været rapporter om, at AirTags bliver brugt som værktøjer til stalking. Den kommer heller ikke med et indbygget hul, hvilket betyder, at du bliver nødt til at købe et ekstra tilbehør som AirTag Loop for rent faktisk at fastgøre det til f.eks. din bagage. Alligevel er det en imponerende nøjagtig placeringssporing, der helt sikkert vil hjælpe dig med at holde styr på dine ejendele, mens du holder ferie denne sommer.

En AirTag i et Apple nøgleringstilbehør

Apple AirTag

< ul class="c-product-card__main-price-list">

 • 24 USD
 • 29 USD
 • 18 % rabat
 • Apples AirTags kan hjælpe dig med at finde dine mistede genstande med dens UWB-teknologi. Du får den bedste kompatibilitet med en iPhone, selvom Apple for nylig udgav en Android-app, der kan lade dig spore en AirTags placering.

  • 24 USD hos Amazon
  • 24 USD ved Best Buy

  Bare én mere ting!

  Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

  E-mail