De beste Pixel 8- og Pixel 8 Pro-dekslene fra 2024

0
22

 Pixel 8- og Pixel 8 Pro-telefonene kan skryte av forbedret kamerakvalitet og selskapets kraftigste brikke til dags dato, integrerer Google AI og tilbyr skarpere skjermer enn deres forgjengere. Google oppgraderte Pixel 8s bakkamera og oppdateringsfrekvens for jevn rulling, og selskapet innebygde kraftige sikkerhetsfunksjoner og batterilevetid døgnet rundt i denne nye telefonen, som starter på $699. Når det gjelder Pixel 8 Pro, får du et trippelt bakkamerasystem på pro-nivå (det beste kameraet til dags dato, ifølge selskapet), en lysere skjerm, det samme heldagsbatteriet og hensiktsmessig ytelse, og for første gang i en Google Pixel, et termometer som skanner temperaturen på mat og drikke. Pixel 8 Pro starter på $999.

Også: Beste telefoner i 2023

Hvis du bruker alle disse pengene på en ny telefon, bør du beskytte den og alle dens nye funksjoner med et deksel du kan stole på. ZDNET har gjennomsøkt nettet etter de beste telefondekslene som tilbyr fallbeskyttelse og en elegant stil for å sikre telefonen din og redusere sjansene for sprekker, riper eller bulker på den nye enheten. Vårt valg for det beste Google Pixel-dekselet er Dbrand's Grip Case takket være 10 fot med støtbeskyttelse, gripende og sikre følelse og rimelige priser. Men alle sakene på denne listen kan gi sikkerhet og stil. Fortsett å lese for flere av favorittdekslene våre for Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro. 

De beste Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro-dekslene fra 2024 

Dbrand Grip Case

Beste Google Pixel 8-deksel totalt sett

Dbrand gripeveske mot hvitt bakteppe Dbrand/ZDNET

Pros & Ulemper Pros MagSafe-aktivert Super gripende 10 fot støtbeskyttelse IdelesGrepet til telefonen kan være tøff for enkel plass i lommene. Flere detaljer

Dbrand Grip Case-funksjoner: 10 fot med støtbeskyttelse | Tilgjengelig for både Pixel 8 og Pixel 8 Pro | Kan tilpasses med opptil 40+ alternativer | MagSafe-aktivert

For folk hvis telefoner er i hendene deres, sørger dette Dbrand Grip-dekselet for at telefonen forblir der. Denne saken, ifølge Dbrand, er den mest gripende du kommer til å få. Tusenvis av mikroprikkede teksturer langs kanten av telefondekselet sikrer et urokkelig grep om den nye telefonen. Dekselet kommer i et signatursvart fôr, men du kan tilpasse designet med over 40 alternativer fra Dbrand. Avhengig av veskens tilpasning, koster Grip-dekselet mellom $45 og $55. 

Se nå hos Dbrand

Casetify Impact Case

Beste Google Pixel 8-deksel du kan tilpasse

To Casetify-saker mot et hvitt bakteppe Casetify/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Åtte fot fallbeskyttelse Laget med resirkulert materiale Ideles Har ikke beskyttende hjørner som andre Casetify-deksler Flere detaljer

Casetify Impact Casefunksjoner: 8 fot fallbeskyttelse | EcoShock-dempingteknologi | Tilgjengelig for Pixel 8 og Pro | Kommer i klar/svart og matt/svart 

Et beskyttende etui er flott, men ofte føles det som om du bytter stil for sikkerheten. Men Casetifys Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro-deksler tilbyr begge deler. Du kan tilpasse saken din med Casetifys interne design eller utskrifter, navn og monogrammer. Med etuiet laget av 65 % resirkulert plast, er det også et mer miljøbevisst valg. Hevede rammer og Casetifys EcoShock-demping og avledningsteknologi holder telefonens skjerm og kamera trygg for opptil åtte fots fallbeskyttelse. 

Se nå på Casetify

Spigen Rugged Armor Case< /h2>

Beste Google Pixel 8-deksel under $50

Spigen Rugged Armor-deksel mot hvitt bakteppe Spigen/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Rimelig beskyttelse av militærkvalitet Ideles Kommer kun i én farge Flere detaljer

Spigen Rugged Armor Case-funksjoner: Militær beskyttelse | Tilgjengelig for Pixel 8 og Pixel 8 Pro | Kommer i matt sort 

Det kan være vanskelig å finne et telefondeksel av god kvalitet som er under $50, men denne fra Spigen gir beskyttelse av militærkvalitet gjennom sin Air Cushion-teknologi, en elegant, ren design og hevede rammer for skjerm- og kamerasikkerhet. Og viktigst av alt, det er bare $30. Dette dekselet er for puristene der ute — det kommer ikke med noen spesielle funksjoner (og det kommer bare i matt sort), men det beskytter telefonen din uten noen av klokkene og fløyter til en sammenlignbar rimelig pris. 

Se nå på Amazon

Case-Mate Signature Clear Case

Best clear Google Pixel 8 Case

Case-Mate klar sak mot hvitt bakteppe Case-Mate/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros 12-fots fallbeskyttelse Livstidsgaranti Ideles Tydelige tilfeller har en tendens til å gulne overtid Flere detaljer

Case-Mate Signature Clear Case funksjoner : 12 fot fallbeskyttelse | Kommer klar | Laget med resirkulert TPU

Klare deksler virker kanskje ikke spennende, men når de tilbyr 12 fot fallbeskyttelse og er laget med 50 % TPU, er de verdt oppmerksomheten din. I tillegg lar de deg vise frem den fine nye mint- eller rosafargen på Pixel-telefonen din. Denne Case-Mate Signature Clear Case koster bare $30 og tilbyr det høyeste nivået av fallbeskyttelse på denne listen. I tillegg, hvis noe skjer med denne saken og den ikke lever opp til løftene, vil Case-Mate livstidsgaranti gjøre det godt igjen. 

Se nå på Case-Mate

Burga Tough Case

Beste Google Pixel 8-deksel for design

Burga-sak mot grått bakteppe Burga/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Tolagsbeskyttelse for ekstra sikkerhet Kommer i stilige design og farger Ulemper Ikke like beskyttende som andre vesker på denne listen Flere detaljer

Burga Tough Case-funksjoner: Dobbeltlagsbeskyttelse | Tilgjengelig for Pixel 8 og Pixel 8 Pro 

Jeg skal være så dristig og innrømme at jeg noen ganger setter skjønnhet over funksjonalitet. Dette er en telefon du skal ta speil-selfies med. Hvorfor ha en stygg, intetsigende sak i alle de bildene dine? Disse Burga Tough-veskene er de desidert søteste sakene i denne serien som garantert vil glede estetikerne. Enten du vil at Google Pixel skal være pyntet med brikker, sebratrykk, slangeskinn, blomster eller hjerter med kruseduller, har Burga deg. Selv om de ikke er like beskyttende som de andre dekselene på denne listen, tilbyr Burga-dekslene fortsatt dobbel-lags beskyttelse gjennom et silikon-interiør og hardshell-eksteriør og hevede rammer for beskyttelse der det teller. Deksler starter på $50.

Se nå på Burga

Hva er det beste Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro-dekselet?

Det beste Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro-dekselet du kan kjøpe er Dbrands Grip Case. Til $55 tilbyr den det høyeste nivået av fallbeskyttelse, massevis av design og MagSafe-aktivert teknologi for å dokke alle dine bærbare ladere, lommebøker og mer. 

< tr>

Google Pixel 8 Case Pris Reduksjon < strong>beskyttelse?
Dbrand Grip Case $55 Ja
Casetify Impact Case $58 Ja
Spigen Rugged Armor Case $16 Ja
Case-Mate Signature Clear Case $45 Ja
Burga Tough Case $50 Nei

Hvilket Google Pixel 8- eller Pixel 8 Pro-deksel passer for deg?

Det riktige telefondekselet for deg avhenger av hva som betyr mest for deg i et etui. Hvis du vil ha et allsidig telefondeksel som beskytter telefonen ved fall og som du kan koble til en MagSafe-lommebok eller lader, vil du være smart å kjøpe Dbrands gripeveske. Men hvis du vil ha et tilpassbart etui som matcher stilen og stemningen din, kan et Burga- eller Casetify-deksel være grepet. Begge selskapene kan skryte av søte og unike design, i tillegg til noe fallbeskyttelse (Case-Mates deksel tilbyr 12 fot og Casetifys deksler tilbyr 8 fot, mens Burgas deksler faller flatt av legit fallbeskyttelse). 

< tbody>

Velg dette tilfelle… Hvis du ønsker…
Dbrand Grip Case Et flott etui med fallbeskyttelse på opptil 10 fot, en gripende tekstur som holder seg inne hånden din, over 40 forskjellige designalternativer og MagSafe-aktivert teknologi som starter på $45.
Casetify Impact Case Et etui med opptil 8 fot fallbeskyttelse som er laget av resirkulert materiale og er supertilpassbar, fra $40.
Spigen Rugged Armor Case Et svart deksel som er rimelig for bare $30, men som også vil sikre telefonen din med beskyttelse av militærkvalitet.
Case-Mate Signature Clear Case Et gjennomsiktig etui til en rimelig pris som gir det høyeste nivået av fallbeskyttelse ved 12 fot. 
Burga Tough Case Et stilig etui med over 200 design å velge mellom som gir en viss sikkerhet, men ikke mye.

Hvordan valgte vi disse Pixel 8-dekselene?

Mens vi vurderer hvilke saker som skal inkluderes i denne sammendraget av Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro, har noen få faktorer påvirket beslutningene våre. Disse inkluderer: 

Slippbeskyttelse: Et telefondeksel er først og fremst ment å beskytte telefonen din. De beste telefondekselene tilbyr en slags fallbeskyttelse. Toppdekslene på denne listen gir beskyttelse mot fall eller støt på opptil 8 til 12 fot. Det er en stor sak – og vil garantert redde telefonen din fra sprekker og riper. Tilpasning: Så beskyttende som en sak skal være, skal den også føles som din egen. Vi vurderte telefondeksler med mange designvarianter og alternativer for ultimat personalisering. Spesielle funksjoner: Vi vurderte telefondeksler med MagSafe-tilbehør, trådløse lademuligheter og mer. 

Trenger Google Pixel-telefoner et deksel?

Selv om du har gått uten skjermbeskytter eller telefondeksel på dine tidligere telefoner, kan du ikke stole på lykke og grasiøsitet for alltid. Tyngdelovene kommer for oss alle. Til slutt kommer du til å miste telefonen. Og når det skjer, og hvis telefonen din går i stykker, kan skjermreparasjoner og skade koste deg hundrevis av dollar – langt mer enn en skjermbeskytter og telefondeksel vil gjøre. 

Hvilke deksler fungerer for Google Pixel 8 ?

Case-merker som Casetify, Dbrand, Spigen, Case-Mate og Burga tilbyr alle kompatible deksler for Google Pixel 8-serien.

Hvor mye koster Pixel 8 og Pixel 8 Pro koster?

Pixel 8 starter på $699 og Pixel 8 Pro starter på $999.

Mer: Google Pixel 8 vs. Google Pixel 8 Pro: Hvilken telefon passer for deg? 

Finnes det alternative Pixel 8- og Pixel 8 Pro-deksler verdt å vurdere?

Mens dekselene ovenfor gir deg Pixel 8 med beskyttelse, stil og en rekke nyttige funksjoner, det er dusinvis av alternative telefondeksler med spesielle detaljer til forskjellige prispunkter du kan vurdere. Nedenfor er noen av dem. 

Se på The Pixel CaseView på AmazonView på AmazonView på Store.google