Denne BirdBike eBike koster bare $700 for Presidents' Day

0
17
bikeprioritet=

Ikke gå glipp av dette Presidents' Day-tilbudet på en BirdBike eBike – 70 % rabatt!

StackSocial

figur>

Fuglescootere tok over gatene i storbyer rundt om i verden for noen år siden, og er fortsatt overalt. Det er en grunn til at dette selskapet har hatt så stor suksess med sine miljøvennlige elektriske boost-turer og kvaliteten. Nå kan du nyte den samme kvaliteten i form av en e-sykkel, som selges til en bemerkelsesverdig pris. 

Under et tidsbegrenset Presidents' Day-prisfall, er denne BirdBike eBike til salgs for bare $700 (reg. $2299) og sendes gratis til og med 21. februar. En velbygd og holdbar elsykkel, Bird skiller seg ut med sin umiddelbare boost-teknologi, som kan hjelpe deg å sykle opp en bakke lettere, sykle raskere hjem og cruise rundt mer med et enkelt trykk på gasshåndtaket. 

BirdBike eBike

BirdBike eBike

$700 kl. StackSocial

Den elektriske boosten kommer fra et inkludert 36V/12,8Ah avtakbart batteri, som er designet for å fungere i mange år fremover og er kjent for å være på linje med de beste el-sykkelbatteriene på markedet. Sykkelen leveres med en nyttig LED-dash-skjerm for enkel visning av viktige beregninger som hastigheten du sykler med, avstanden du har kjørt, batterinivået i tanken og så videre. 

Ikke glem at denne BirdBike eBike er på salg for bare $700 (reg. $2299) med gratis frakt under et begrenset prisfall på Presidents' Day. Denne avtalen avsluttes kl. 23.59 Pacific 21. februar.