Denne presidentens dag sparer 33 % på denne PDF-editoren

0
24
fil

AcePDF Editor er $40 for livet for presidentens dag.

StackSocial

Arbeid med PDF-filer har blitt en viktig del av arbeidslivet for de fleste moderne voksne. Selv om de kan være pålitelige, trygge og enkle å sende til en kollega hvor som helst i verden, kan PDF-filer også være utfordrende å redigere, kommentere eller endre på noen måte. Det er grunnen til at det å sikre et pålitelig og rimelig verktøy for å jobbe med PDF-filer kan være til fordel for deg profesjonelt.

Et godt eksempel er denne livstidslisensen til AcePDF Editor and Converter, som er tilgjengelig for bare $40 (reg. $59) for en begrenset tid under et tidsbegrenset Presidents' Day-salg. AcePDF er designet for å gjøre det enkelt for brukere å konvertere et dokument til og fra PDF-skjemaer, og har også funksjoner for å redigere og kommentere PDF-er, organisere og administrere dem, pluss mer. 

AcePDF Editor & Converter: Lifetime License

AcePDF Editor & Konverter: Livstidslisens

$40 hos StackSocial

Mens mange PDF-administratorer der ute kan gjøre deg i stand til å redigere og kommentere PDF-er, tar AcePDF det et skritt videre ved å la deg endre spesifikke ting som skriftstil, størrelse, farge, høylys og mer. Den lar deg legge til kommentarer, figurer som piler for å peke ut ting og mer.

Dens organisatoriske og ledelsesmessige funksjoner er også ganske imponerende. AcePDF lar deg beskytte PDF-dokumenter med kryptering og passordbeskyttelse, og den lar deg konvertere skannede eller bildebaserte PDF-dokumenter til over 20 forskjellige språk, noe som åpner for samarbeidsmuligheter for deg internasjonalt. 

Denne livstidslisensen til AcePDF Editor and Converter er i salg for bare $40 (reg. $59) i en begrenset periode under et Presidents' Day-salg.