Dette bærbare tilbehøret på $60 er som en usynlighetskappe for skjermen min

0
12
StarTech.com MacBook Pro-personvernskjerm, gullfilter med forbedret personvern

StarTech.com MacBook Pro personvernskjerm, gullfilter med forbedret personvern

StarTech.com

ZDNETs viktigste alternativer

Dette er StarTech.com MacBook Pro Privacy Screen, Gold Filter with Enhanced Privacy, og er tilgjengelig fra Amazon for $59. Enkel å bruke, og en perfekt måte å legge til ekstra personvern til den bærbare datamaskinen.
Ikke egnet for foto-/videoredigerere som trenger å kunne se nøyaktige farger og lysstyrke.

Jeg bruker ganske mye tid med den bærbare datamaskinen min ute og går, på steder der det er andre mennesker. Og uansett hvor jeg går, kan jeg ikke unngå å legge merke til andre som prøver å ta en titt på skjermen min. Jeg kan nesten ikke klandre dem; vi har tross alt blitt så betinget til å se på skjermer.

Også: 7 hackingverktøy som ser ufarlige ut, men som kan gjøre reell skade

Kort til å skrive “slutt å se på skjermen min” i en stor skriftstørrelse, et mindre passivt-aggressivt alternativ er å legge til en personvernskjerm, og jeg har endelig funnet en personvernskjerm som jeg er glad for med – StarTech.com MacBook Pro dobbeltsidig personvernfilter i gull med forbedret personvern. 

Se på Amazon

StarTech.com MacBook Pro Privacy Screen-funksjoner

Tilgjengelig for 14- og 16-tommers 2021 og 2023 MacBook Pros.Microlouver-teknologi skjuler sikten utenfor en 60-graders visningsvinkel. Presis passform sikrer at filteret ikke forstyrrer toppmonterte webkameraer eller sensorer, eller når lokket lukkes. Blokkerer opptil 51 % av blått lys. Tillater 60 % lystransmisjon for bedre skjermlesbarhet. Antirefleks, matt side har et ripe- og fingeravtrykksbestandig belegg. Mikrofiberklut og gjennomsiktige, restfrie klebestrimler inkludert.

Jeg får litt bekymret før jeg installerer noen form for skjermbeskytter eller filter, siden jeg har hatt så mange dårlige erfaringer — fra å få lim fast på hånden min, til å fange store biter av rusk mellom skjermen og filmen jeg legger på.

Dette settet er enkelt å installere og kommer med alt du trenger. Det er en mikrofiberklut for rengjøring av skjermen, og gjennomsiktige, restfrie limstrimler for å feste filteret til skjermen. Å, og det er selve filteret. 

Også: Hva er GaN? Alt du trenger å vite om galliumnitrid-basert ladeteknologi

Rengjør skjermen før påføring av selvklebende strimler for filter.

Rengjør skjermen før du bruker de selvklebende stripene for filteret.

Adrian Kingsley- Hughes/ZDNET

Påføre de selvklebende stripene på filteret

Påføring av selvklebende strimler på filteret.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Ikke mer snoker!

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Installasjonen tok bare noen få minutter, og jeg er fornøyd med hvor enkelt det var og hvor godt det passer. Selv utskjæringen for kameraet og sensorene øverst på skjermen er perfekte.

Jeg er begeistret over det ekstra personvernet denne skjermen tilbyr.

Også: Windows-sikkerhet: Slik beskytter du hjemme- og småbedrifts-PC-ene dine

Mens jeg sitter foran skjermen, legger jeg ikke merke til det. (Jeg har måttet stille inn skjermen litt lysere enn normalt.) Men når jeg skifter til siden går skjermen fra lys til mørk. Selv om du sitter i et sete rett ved siden av den bærbare datamaskinen, er det vanskelig å se hva som vises.

Det fungerer virkelig!

Merk at dette filteret endrer lysstyrken og fargekalibreringen på skjermen. Derfor, hvis du er engasjert i oppgaver som bilde- og videoredigering, er ikke dette egnet for deg. Men hvis dagen består av primært å jobbe med e-poster, tekstbehandlingsdokumenter eller regneark, og du ønsker å forhindre tilfeldig snoking av det som er på skjermen din, er dette en ideell løsning. 

ZDNETs kjøpsråd

Hvis du er bekymret for at folk snoker etter det som er på skjermen din når du er ute og reiser, er StarTech.com MacBook Pro Privacy Screen en flott måte å øke personvernet på uten å belaste øynene.&nbsp ;

Hvis du ikke har en ny MacBook Pro, vær ikke redd: StarTech lager en rekke personvernskjermer for andre skjermer.  

Også: De beste og nyeste Mac-ene sammenlignet

Dette er et av de beste personvernfiltrene jeg har brukt, og jeg elsker det reflekterende gullet finish på filteret når det ses fra vinkelen. Den er også veldig godt laget, presisjonskåret slik at den passer perfekt og motstår fingeravtrykk når du – eller andre – berører skjermen med skitne fingre.