Kjøp denne hjemmegolfsimulatoren for 40 % rabatt denne presidentens dag

0
18

5golf

Arbeid på svingen hjemmefra med denne golfsimulatoravtalen.

StackSocial

Å ta en pause fra banene om vinteren, eller til og med sitte rundt om våren eller sommeren mellom kampene – dette er alle flotte tider for å jobbe med golfspillet og ha det gøy. PhiGolf World Tour Edition er en simulator som kommer med en spesiell sensor og simuleringer av over 38 000 faktiske, ekte golfbaner å spille. Denne utgaven med åpen boks er til salgs for $150 (reg. $249) under et tidsbegrenset prisfall på Presidents' Day. 

Denne avanserte og populære hjemmegolfsimulatoren kommer med en rekke smarte funksjoner og måter du kan jobbe med spillet på. De 38 000+ golfbanene som følger med denne simulatoren inkluderer countryklubber og bylinkbaner. Den vektede treningspinnen du bruker til å svinge og spille disse rundene kommer med en innebygd vektmekanisme, og den er designet for å etterligne følelsen av å svinge en golfkølle i full lengde og slå en fysisk ball i det virkelige liv. 

PhiGolf World Tour Edition

PhiGolf World Tour Edition

$150 på StackSocial

Phigolf World Tour gjør det ikke bare enkelt å jobbe med svingen hjemmefra, men den gir deg også en sjanse til å komme i kontakt med andre golfere. Med nettspill kan du konkurrere og gå deg vill i moroa med en runde med lignende sosiale fordeler som å gå til et faktisk kurs. 

Les opp for å lære mer om hvordan PhiGolf World Tour-simulatoren fungerer. Den enkle sammenbruddet er at den vektede treneren kommer med en svinganalysator i lommestørrelse med en ni-akset bevegelsessensor som kobles til PhiGolf-simulatorappen via Bluetooth. Du kan vise appen på TV-en din med telefonovervåking via Apple TV, Chromecast eller en HDMI-kabel.

Denne PhiGolf World Tour Edition med åpen boks er til salgs for $150 (reg. $249) i løpet av en tidsbegrenset prisnedgang for presidentens dag.