Score turneringsavtaler på Intel-drevne spill-PCer

0
20

Intels lysraske prosessorer gir liv til favorittspillene dine. 

figur>

Hvis du ønsker å øke spillingen din, har Best Buy to enheter i Asus Rog Zephyrus G16 og iBuyPower Y40 gaming desktop som vil være midt i blinken. Det beste av alt er at du kan spare hundrevis av dollar på begge deler gjennom turneringsavtaler med Best Buy. 

Se på Best Buy

Asus Rog Zephyrus G16

Slipp løs spillferdighetene dine med Asus ROG Zephyrus G16, en bærbar PC som kombinerer kraft, portabilitet og stil. Dette slanke og kompakte kraftsenteret er designet for å løfte spill- og innholdsopplevelsen til nye høyder.

Oppslukende bilder

Nyt øynene på den fantastiske 16-tommers FHD-skjermen, med en lynrask oppdateringsfrekvens på 165 Hz. Vitne til spill, filmer og kreative prosjekter kommer til live med eksepsjonell klarhet, jevne bevegelser og livlige farger. Enten du kjemper gjennom oppslukende rollespill eller redigerer høyoppløselige videoer, sikrer Zephyrus G16 en visuelt fengslende opplevelse.

Slipp løs kraften din

Dominer konkurranse og akselerer arbeidsflytene dine med Intel Core i7-13620H-prosessoren. Denne banebrytende CPU-en leverer lynrask ytelse, som muliggjør sømløs multitasking og rask utførelse av krevende oppgaver. Opplev raskere gjengivelse, raskere lastetider og uovertruffen reaksjonsevne, noe som tar spilling og produktivitet til nye nivåer.

Grafikk gjenoppfunnet

Fordyp deg i fantastisk grafikk og realistiske spillverdener med NVIDIA GeForce RTX 4060 grafikkort. Drevet av Ampere-arkitekturen, leverer dette grafikkkraftverket neste generasjons ytelse, strålesporing og AI-forbedret teknologi. 

Multitasking-mestring

Med 16 GB høyhastighets DDR4-minne håndterer Asus ROG Zephyrus G16 enkelt selv de mest minnekrevende oppgavene. Bytt mellom flere applikasjoner, gjengi komplekse prosjekter og hold spilløktene dine uten avbrudd. 

Gaming hele dagen

Koble fra og spill på gå med Zephyrus G16s langvarige batterilevetid. Kraft gjennom utvidede spilløkter, arbeidsprosjekter og kreative bestrebelser uten å være bundet til en stikkontakt. Hold deg produktiv og underholdt uansett hvor du går, enten du er på en kaffebar, på et fly eller på en LAN-fest.

Se på Best Buy

iBUYPOWER – Y40 Gaming Desktop

Drevet av den siste 13. generasjons Intel Core i7-prosessoren og utstyrt med et NVIDIA GeForce RTX 4060-grafikkort, leverer dette skrivebordet sømløse og oppslukende spillopplevelser. Med sin slanke design og kompakte formfaktor passer Y40 gaming-skrivebordet enkelt inn i ethvert spilloppsett.

Her er noen av hovedfunksjonene:

Kraftig ytelse: Utstyrt med en 13. generasjons Intel Core i7-13700F-prosessor og 32 GB DDR5-minne, håndterer dette skrivebordet selv de mest krevende spillene og applikasjonene med letthet.

NVIDIA GeForce RTX 4060Ti Graphics: NVIDIA GeForce RTX 4060Ti grafikkort sikrer høye bildefrekvenser og imponerende bilder i de nyeste spillene. Nyt jevn spilling, forbedret ray tracing og realistisk grafikk med denne kraftige GPUen.

Rikelig lagringsplass: Med en 2TB NVMe solid state-stasjon tilbyr dette skrivebordet en kombinasjon av hastighet og rikelig lagringsplass for spill, applikasjoner og filer.

Tilkoblingsalternativer: Skrivebordet kommer med en rekke tilkoblingsalternativer, inkludert flere USB-porter, HDMI- og DisplayPort-utganger og en Ethernet-port for en stabil kablet tilkobling.

Se på Best Buy

Spar nå på Best Buy

Du kan spare penger på begge spillenhetene uken 11.–19. februar på Best Buy. Og ikke glem å se høydepunktene fra IEM Katowice Intels Extreme Master's Tournament. Det er den lengste globale PC-turneringen i verden.