Skaff deg Travel Hacker Bundle ft. Rosetta Stone denne presidentens dag

0
24
5stone

2024 Travel Hacker Bundle ft. Rosetta Stone Lifetime-abonnement er $160 med denne koden.

StackSocial

Å reise i 2024 og resten av livet kan bli mye mer berikende, rimeligere og trygt med denne tidsbegrensede Presidents' Day-avtalen. 

Få 2024 Travel Hacker Bundle med et Rosetta Stone livstidsabonnement, et Dollar Flight Club Premium livstidsabonnement, et ekte VPN livstidsabonnement og reisehacking kurs for $160 med kode TAKE20NOW til og med 19. februar. 

Rosetta Stone har vært et av de ledende språkopplæringsprogrammene i verden. Den kombinerer små leksjoner med talegjenkjenningsteknologi for å skape en tilpasset og effektiv tilnærming for å forberede deg til å snakke med lokalbefolkningen uansett hvor du reiser neste gang. 

The 2024 Travel Hacker Bundle ft. Rosetta Stone Lifetime Subscription

The 2024 Travel Hacker Bundle ft. Rosetta Stone Lifetime Subscription

$160 at StackSocial

Dollar Flight Club har over én million brukere rundt om i verden, og det har blitt hyllet i publikasjoner som Forbes og Conde Nast Traveler for sine eksepsjonelle tjenester for sporing av flyavtaler. Søker hele tiden på internett etter feilpriser og priser som er bedre enn gjennomsnittet, og gir brukere varsler om flyreiser som kommer til og fra flyplasser etter eget valg. CNN skrev: “Hvis du ønsker å bestille en helgetur, et internasjonalt eventyr eller bare et fly for å besøke en du er glad i, virker Dollar Flight Club som en ganske enkel måte å spare på din neste flybillett.”

RealVPN kan beskytte internettaktiviteten din mens du reiser og jobber i utlandet ved å kryptere dataene dine mens du er online. Det kan også frigjøre deg fra geo-restriksjoner, slik at du kan besøke nettstedene du trenger. 

Til slutt inkluderer denne omfattende pakken også 415 leksjoner om reise og reise-hack fra Skill Success. Fokusene på noen av disse kursene inkluderer å bli en digital nomade, bærekraftig turisme og hvordan du kan reise verden rundt for billig. 

Få en Travel Hacker Bundle med livstidsabonnement på Rosetta Stone, Dollar Flight Club Premium , Ekte VPN og reisehackingkurs fra Skill Success for $160 med kupongkode TAKE20NOW til 19. februar kl. 23:59 Pacific.