De beste AirPods å kjøpe i 2024: Ekspert testet og anmeldt

0
13

Apples AirPods har redefinert måten vi tenker på hodetelefoner: De overbeviste oss om å gi avkall på kablede hodesett og skapte en hel legion av konkurranse i lydområdet. Så, når den revolusjonerte bransjen, redesignet Apple AirPods, lanserte et par avanserte versjoner og beholdt et par med originaldesignet til en rabattert pris. 

Hvis du sliter med å ta en kjøpsbeslutning om hvilke ørepropper du bør kjøpe, husk at folk i Apples økosystem vil høste mest fordeler av AirPods. Det er fordi den enkle tilkoblingen, enhetsbytte, sammenkoblingsprosessen og oppsettet er sømløse når du allerede jobber med en Apple-enhet. Overbeviste det deg om å gå med AirPods? Hvis den gjorde det, hjelper jeg deg med å velge AirPods som best dekker dine behov og budsjett. 

Også: De beste Apple-tilbudene: iPads, MacBook og mer i salg nå

Jeg har brukt AirPods Pro hver dag siden de ble lansert i oktober 2019, og oppgradert til AirPods Pro (2. generasjon) ved lansering i 2022. Jeg har brukt dem med iPhone, iPad, Apple Watch, Mac og Apple TV. Nylig prøvde jeg AirPods Max på en internasjonal familieferie over sommeren.

Mitt valg for de beste AirPods – den nylig reviderte AirPods Pro 2 med USB-C – er basert på min omfattende erfaring med å bruke og tester de forskjellige versjonene av AirPods, så vel som konkurrenter fra Beats, Soundcore, Samsung, Sony, Microsoft og mange andre. Her er mine anbefalinger for de beste AirPods for deg.

De beste AirPods i 2024

Apple AirPods Pro (2. generasjon) med USB-C

Beste AirPods totalt sett

airpods -pro-2 Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper ProsVeldig behagelig å ha på Imponerende lydkvalitet Utmerket støyreduksjon Deksel tilbyr trådløs lading Imper Sjelden rabatt i sesongbaserte salg Volumkontrollbevegelsen fungerer ikke bra. Flere detaljer

AirPods Pro (2. generasjon) med USB-C-funksjoner: Type: In-ear | Chip: H2 | Batterilevetid: 6 timer | Vanntett: Ja

Av de fire nåværende modellene av AirPods, anbefaler jeg AirPods Pro 2 mest fordi de passer til nesten alle typer øre, de er veldig behagelige å ha på, og de inkluderer alle de beste og nyeste funksjonene som Apple har å tilby i hodetelefoner . I tillegg får de et bonussett med nye funksjoner som en del av iOS 17-oppdateringen, som ikke kommer til noen av de andre AirPods. 

AirPods Pro 2 bruker silikonspisser for å passe inn i ørene dine (med fire størrelser å velge mellom), som ligner på de du sannsynligvis er kjent med i de fleste øreproppene du har brukt. Til sammenligning har standard AirPods harde plastspisser som de tradisjonelle Apple EarPods som pleide å komme i esken med de fleste iPhone-er – som mange oppdaget at de lett falt ut av ørene, eller som ikke var veldig behagelige å ha på seg. 

AirPods Pro 2 var de første som fikk Apples nyeste H2-brikke for forbedret lyd. Det inkluderer aktiv støydemping, som omtrent dobler støykanselleringen til førstegenerasjons AirPods Pro og fungerer imponerende i høylytte miljøer som fly og bygater. Den inkluderer også adaptiv gjennomsiktighetsmodus, som lar deg høre verden rundt deg når du har ørepluggene i, samtidig som den automatisk reduserer høye lyder som sirener. 

En av de beste egenskapene til AirPods Pro 2 er det faktum at dekselet kan lades trådløst på en iPhone MagSafe-lader, en Apple Watch-lader eller en standard Qi-kompatibel ladematte som brukes av mange ikke-Apple-produkter. Den eneste skuffende funksjonen til AirPods Pro 2 er at volumkontrollbevegelsen – der du sveiper opp på stammen med pekefingeren – kan være frustrerende å bruke og rett og slett ikke fungerer veldig bra. Så ikke regn med å kunne bruke det – du vil fortsatt stole på volumvipperen på iPhone mesteparten av tiden. 

I 2023 reviderte Apple denne modellen litt som “AirPods Pro (2nd Generation) with USB-C”, og byttet ut Apples Lightening-tilkobling med den mer universelle USB-C-en som også har kommet til iPhone 15. Men den la også til Lossless Audio med ultralav ventetid for Apple Vision Pro-hodesettet som ble lansert denne uken.

Hvis du er en som bruker hodetelefoner i mer enn et par timer hver dag, kan trådløse hodetelefoner være den viktigste enheten ved siden av smarttelefon og bærbar PC – og de kan forbedre opplevelsen av å bruke begge disse enhetene. Hvis du bruker hodetelefoner så mye, vil det sannsynligvis være en verdig investering å bruke $250 på de beste og mest allsidige trådløse øreproppene Apple har å tilby for å heve kvaliteten på hverdagen.

Avtalevarsel: Apple AirPods Pro 2 er til salgs for $190 på Amazon og Best Buy. 

Se nå på B&H Photo-VideoView nå på Best BuySe nå hos Apple flere kjøpsvalg

Apple AirPods Max

Beste AirPods for reisende og lydelskere

airpods-maxJason Hiner/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Pares med alle Apple-enhetene dine Støyreduksjon er enestående Gjennomsiktighetsmodus er realistisk Mer behagelig enn de fleste over-ear-hodetelefoner Cons Iøynefallende prislapp Lydkvaliteten er omtrent den samme som mindre dyre hodetelefoner Du må kjøpe et ekte etui Flere detaljer

AirPods Max-funksjoner: Type: Over-ear | Chip: H1 | Batterilevetid: 20 timer | Vanntett: Ja

AirPods Max er de beste hodetelefonene Apple selger, og gjør til og med noen få spesifikke ting bedre enn AirPods Pro 2, som har mer avansert teknologi takket være Apples H2-brikke. Når det kommer til oppslukende lyd og blokkering av verden, tilbyr AirPods Max en strålende opplevelse til en premiumpris på $550 – selv om du kan finne salg og rabatter for å slå av en del av den prisen.

Støyreduksjonen for AirPods Max er den beste jeg har opplevd. For eksempel brukte jeg den på en veldig høy og veldig lang flytur der jeg satt rett over en av motorene med et konstant brøl, og å sette på AirPods Max ga nesten fullstendig stillhet og en velkommen bit av fred. Like sterk er gjennomsiktighetsmodusen, der de åtte mikrofonene i AirPods Max får det til å høres ut som om du ikke har på deg et par øretelefoner i det hele tatt. Kvaliteten på disse to modusene er bedre enn noen andre tradisjonelle hodetelefoner jeg har brukt, og er hovedgrunnen til å kjøpe AirPods Max — sammen med det faktum at de kan pares med alle Apple-enhetene dine og automatisk bytte mellom hvilken som helst av dem.  

OK, det er en annen hovedgrunn til å kjøpe AirPods Max: komfort. Jeg har aldri vært i stand til å bruke de fleste øretelefoner i mer enn omtrent 30 minutter fordi de er ubehagelige for ørene og gjør sidene av hodet veldig svette. Jeg har kunnet bruke AirPods Max i flere timer på rad på lange flyreiser fordi øreputene er komfortable og ventilerer godt. 

Lydkvaliteten i AirPods Max er veldig solid, men det er generelt omtrent det samme som andre $250-$350 trådløse over-the-ear-hodetelefoner. På et tidspunkt er det bare så mye kvalitet du kan få via Bluetooth. 

Hvis du har flere Apple-enheter, virkelig elsker lyd eller fordyper deg i favorittmusikken eller filmen din, og/eller er en hyppig reisende, vil du sannsynligvis elske opplevelsen av AirPods Max. Bare husk at du sannsynligvis også trenger et par separate ørepropper for å gå ute, trene og ha på deg under en varm lue i kaldt vær. 

Les anmeldelsen

strong>: AirPods Max anmeldelse

Avtalevarsel: Få AirPods Max i Space Grey for $50 rabatt på Amazon. 

Se nå på B&H Photo-VideoView nå på AppleView nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Apple AirPods (2. generasjon)

Beste AirPods for prisen

airpods-2nd-gen Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper ProsKan fungere på tvers av alle Apple-enhetene dine. Ofte rabattert til $99 Ikonisk original design Enkel å bruke Imdeler De passer ikke i alle ører Mangler de siste AirPods-innovasjonene Ingen vann- eller svettemotstand Flere detaljer

AirPods (2. generasjon) funksjoner: Type: In-ear | Chip: H1 | Batterilevetid: 5 timer | Vanntett: Nei

De originale AirPods forblir like ikoniske som alltid og er fortsatt tilgjengelige for kjøp i den oppgraderte andregenerasjonsversjonen. Mens de selger for $129, selges de jevnlig for $99 på Amazon og andre steder. Med solid lyd, enkle oppsett, muligheten til å koble til alle Apple-enhetene dine og 5-timers batterilevetid, er AirPods 2nd gen et veldig enkelt kjøp. 

Et fulladet etui kan lade AirPods 2. generasjon opptil fem ganger. Med opptil fem timers batterilevetid på hver lading, resulterer det i over 24 timers batterilevetid før du trenger en full opplading av dekselet og AirPods. 

Den største ulempen med disse øreproppene – bortsett fra at de ikke har den nyeste teknologien tilgjengelig i AirPods Pro 2 – er at de harde plasttuppene deres ikke passer inn i alles ører og noen ganger bare faller ut. Det er åpenbart ikke ideelt, spesielt for et så dyrt produkt der det å falle ut kan bety å miste en AirPod ned i avløpet eller en T-banetunnel, for eksempel. Så jeg vil anbefale å skaffe silikon ørepropper (slik som disse fra AhaStyle for mindre enn $10) for å holde dem tryggere i ørene – selv om det kan være litt vondt å måtte bære de ekstra øretuppene og ta dem av og på mellom bruk.

Hvis du kan leve med ulempene deres, er AirPods 2nd gen en flott første introduksjon til Apples trådløse hodetelefoner. Friheten ved å ikke ha ledninger vil vanligvis gi deg lyst til å bruke AirPods mer og lytte til mer av favorittmusikken, podcastene og lydbøkene dine. De er også flotte for å koble til den bærbare datamaskinen under Zoom-møter.

Avtalevarsel: Apple AirPods er til salgs for $90 på Best Buy, Amazon og Walmart. 

Se nå på B&H Photo-VideoView nå på AppleView nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Apple AirPods (3. generasjon)

Beste tradisjonelle AirPods

airpods-3rd-gen Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Raffinert versjon av originaldesign Romlig lyd surroundlyd Adaptiv EQ Vann- og svettemotstand IdelesPasser ikke i alle ører Har ikke den nyeste H2-brikken Ingen støyreduksjon eller gjennomsiktighetsmodus Flere detaljer

AirPods (3. generasjon) funksjoner: Type: In-ear | Chip: H1 | Batterilevetid: 6 timer | Vanntett: Ja

AirPods (3. generasjon) tilbyr nesten alle de samme avanserte lydfunksjonene som AirPods Pro 2 – bortsett fra støyreduksjon og gjennomsiktighetsmodus – men til en lavere pris på $169, eller $179 med det trådløse dekselet, som er vel verdt det. Det betyr at du får romlig lydsurroundlyd, adaptiv EQ ved hjelp av Apples algoritmer for å justere lydkvaliteten, bedre dynamisk rekkevidde, 20 % ekstra batterilevetid per lading og raskere lading mens du er i dekselet. (Fem minutter i etuiet gir en times brukstid.) 

Disse AirPodene integrerer også flere kontroller direkte i stilkene. Med AirPods 3rd gen kan du trykke én gang for å spille av/pause eller svare på et anrop, trykke to ganger for å hoppe fremover, trykke tre ganger for å hoppe tilbake, og trykke og holde nede for å aktivere Siri. Det er de samme kontrollene som AirPods Pro 2 har (minus volumkontrollbevegelsen som ikke fungerer veldig bra).

AirPods 3. generasjon lider av de samme problemer med øretilpasning som de to første generasjonene med tradisjonelle AirPods. For noen mennesker vil de harde plasttuppene ikke sitte i ørene eller falle lett ut, avhengig av formen på ørene. Jeg vil anbefale å få noen ørekroker i silikon, som jeg nevnte ovenfor for AirPods 2nd gen; Silikontuppene til AirPods 2nd gen passer imidlertid ikke til disse på grunn av det nye designet. Så jeg vil foreslå å kjøpe disse $15-ene på Amazon for AirPods 3. generasjon, hvis disse sitter løst i ørene dine eller har problemer med å falle ut.

Alt tatt i betraktning er AirPods 3rd gen generelt de Apple-hodetelefonene som er vanskeligst å anbefale. Det er fordi – hvis du vil ha den billigste inngangen til AirPods-opplevelsen – er AirPods 2nd gen en no-brainer til $99. Og hvis du leter etter et mer avansert par med de nyeste funksjonene og oppgraderingene, vil du ha AirPods Pro 2 – selv for $249 kan de være verdt investeringen hvis du bruker flere timer om dagen med hodetelefoner på. AirPods 3. generasjon sitter ubehagelig midt mellom de to produktene. Det er folk der ute som foretrekker den tradisjonelle hardplasten. Hvis du er en av dem og du ønsker å få de fleste funksjonene til AirPods Pro 2, men ønsker å spare $70, så er dette de for deg. 

Les anmeldelsen : Apple AirPods (3. generasjon) anmeldelse

Avtalevarsel: AirPods 3. generasjon er til salgs for $140 på Amazon, Walmart og Best Buy. 

Se nå på B&H Photo-VideoView nå på AppleView nå på Target flere kjøpsvalg

Hva er de beste Apple AirPods?

Hvis du ikke er kjent med de fire modellene av AirPods som for tiden selges av Apple, her er en rask titt på hovedfunksjonene deres.

Beste Apple AirPods

Utsalgspris

< /td>

Batteri

Lydbrikke

AirPods Pro (2. generasjon) med USB-C

$249

6 timer

H2

AirPods Max

$549

20 timer

H1

AirPods (2. generasjon)

$129

5 timer

H1

AirPods (3. generasjon)

$169

6 timer

H1

Hvilke er de riktige Apple AirPods for deg?

Hvis du fortsatt prøver å bestemme hvilket sett av AirPods er de beste for deg å kjøpe, her er hovedgrunnen til å kjøpe hvert av produktene i utvalget.

Velg dette paret av > Apple AirPods…

Hvis du ønsker…

AirPods Pro (2. generasjon) med USB-C

Alle den nyeste lydkvaliteten og brukervennlige funksjoner.

AirPods Max

Overlegen støyreduksjon, gjennomsiktighetsmodus og annen AI-smart.

AirPods (2. generasjon)

Den originale AirPods-formfaktoren og den beste prisen (ofte på salg for under $100) . 

AirPods (tredje generasjon)

De fleste funksjonene til Pro-ørepluggene, men med de harde plasttuppene og for $70 mindre.

Hvordan valgte vi disse Apple AirPods ?

Jeg har brukt AirPods hver dag i over fem år, og har prøvd alle de forskjellige modellene. Jeg har også brukt mange andre trådløse ørepropper, trådløse over-øret-hodetelefoner og kablede ørepropper og hodetelefoner. Jeg har brukt rimelige $20-modeller og jeg har brukt de som koster over $500. Jeg har tatt all denne erfaringen og brukt den til å komme med anbefalinger om de beste AirPods å kjøpe, basert på dine behov og budsjett.

I evalueringen av de fire modellene av AirPods har jeg spesielt fokusert på disse fire faktorer:

Kostnad: Budsjett er der folk flest starter, så vi må alltid ha det i forkant av samtalen om AirPods.Funksjoner: Tingene som bestemmer hvordan AirPods fungerer og hva du kan gjøre med dem kommer alltid til å være i sentrum av vurderingen, så vi må se på støyreduksjon, transparensmodus, romlig lyd, vannmotstand, ladedeksel, grensesnittkontroller, og andre nøkkelfunksjoner. Batteritid: Få ting påvirker daglig bruk mer enn batterilevetid, så vi må ta hensyn til det når vi vurderer nytten av hvert produkt.Chip: For å drive AirPods har Apple både H1- og H2-brikkene. Dette er nøkkelen til en rekke funksjoner så vel som programvareoppgraderingsmulighetene til AirPods, som vi har sett med den fine funksjonen som AirPods Pro 2 fikk i iOS 17 fordi de har H2.

Hva er de beste billige Apple AirPods?

Apple AirPods (2. generasjon) koster $129 og kommer regelmessig i salg for $99 eller mindre. Dette er de originale AirPods med noen oppgraderte interne funksjoner fra 2019, og de har ikke de nyeste teknologiene du finner i AirPods Pro 2. Men til mindre enn halvparten av prisen på Pro-modellen er AirPods 2nd gen en fristende første par trådløse Apple-ørepropper.

Hvor mye koster Apple AirPods?

Apple AirPods kommer i fire forskjellige modeller og fire forskjellige prislapper: AirPods 2nd Generation ($129), AirPods 3rd Generation ($169), AirPods Pro 2nd Generation med USB-C ($249), AirPods Max ($549). Imidlertid varierer gateprisen på AirPods fra $99 for AirPods 2. generasjon opp til $469 for AirPods Max. AirPods er ekstremt populære som gaver i julehandelsesongen og kommer ofte i salg fra ulike forhandlere, spesielt på Black Friday og Cyber ​​Monday.

Finnes det alternativer til Apple AirPods verdt å vurdere?

Mens Apple AirPods ofte er et godt valg hvis du er dypt innebygd i Apples økosystem, har ZDNET også testet mange andre flotte øreplugger og hodetelefoner fra andre selskaper. Så ikke gå glipp av resten av våre valg for de beste hodetelefonene, de beste ørepluggene og de beste støyreduserende hodetelefonene. Her er noen av våre valg for de beste AirPod-alternativene. 

Se på Best BuyView på AmazonView at Best Buy