Dyson V11 Plus trådløs støvsuger er nå 35 % rabatt, takket være Amazons Presidents' Day-salg

0
32
Dyson V11 på grønn bakgrunn

Dyson V11 er en enestående verdi, takket være Amazons Presidents' Day Sale. 

Dyson/ZDNET

For noen år siden kjøpte vi en Dyson V11 Plus trådløs støvsuger for å holde gulvene fri for søppel, kattepels og (ja) til og med menneskeavfall. Jeg var skeptisk til å begynne med, men skjønte etter hvert at denne støvsugeren faktisk var kraftig nok til å rengjøre både tregulv og teppegulv med en letthet som vanlige støvsugere ikke kunne møte.

Som med alle Dyson-støvsugere, er V11 veldig enkel å bruke. Med en lettlest LCD-skjerm vet du alltid hvor mye batteri du har og til og med eventuelle advarsler som kan oppstå (som et skittent filter). Et av de kuleste triksene i denne støvsugeren er at den automatisk registrerer om du er på teppebelagte eller ikke-teppebelagte gulv. I det sekundet du treffer teppet, øker Dyson kraften. 

Også: De 50+ Amazon Presidents' Day-tilbudene live nå

Bare så du vet, har Dyson stoppet denne støvsugeren (fordi den ble overtatt av senere, kraftigere modeller), men den er fortsatt tilgjengelig på Amazon og er for tiden 35 % rabatt (fra $720 til $470). Til den prisen er dette støvsugeren stjålet.

Dyson V11 Plus trådløs støvsuger

Dyson V11 Plus trådløs støvsuger

$470 hos Amazon

Funksjonene til V11 inkluderer:

60 % mer kraft og 60 minutters kjøretid på full lading. LCD-skjermen viser strømmoduser, vedlikeholdsvarsler og gjenværende kjøretid. Knapp (plassert på LCD-skjermen) som lar deg bytte mellom de tre modusene manuelt. Tre rengjøringsmoduser (Ekko, Auto og Boost). Motorbarrens renser alle gulvtyper og løsner til og med langt hår og kjæledyrs pels mens du rengjør. Konverteres raskt til håndholdt. Inkluderer syv forskjellige tilbehør for allsidig rengjøring. Uten pose. Inkluderer HEPA-filter. Veier 6,6 pund.

Jeg skal ikke si at dette vakuumet er perfekt. Fra vår erfaring er V11 helt strålende på tepper, men på tregulv mangler det litt. For å plukke opp slike som kattestrø, må du slå opp modusen for å øke, ellers vil du gå over disse bitene flere ganger for å plukke dem opp. I Boost-modus blir søppel imidlertid plukket opp mer effektivt. Problemet med Boost-modus er at det vil tømme batteriet mye raskere. Som med vår eldre Dyson-støvsuger, får du omtrent 10 til 15 minutters kjøretid ut av full lading når du kjører i modusene med høyere effekt. Så bruk Boost-modus med omhu.

Bortsett fra det ene forbeholdet er Dyson V11 et flott støvsuger som har hjulpet oss å holde gulvene (og møblene) rene nok til å møte de krevende behovene til to personer som foretrekker deres boligen skal være plettfri. Og til denne prisen (selv etter å ha blitt avviklet), kan du ikke slå V11.

Når vil denne avtalen utløpe?

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, Selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du kan oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.