Presidents' Day-avtale: Få Amazon Fire TV Stick for bare $25

0
19
Fire

Få Amazon Fire TV Stick for bare $25. 

Amazon/ZDNET

Amazon Fire TV Stick er en strømmeenhet som forvandler TV-en din til en smart en ved å gi deg tilgang til favoritt-TV-programmene og -filmene dine fra topptjenester som Netflix, Hulu, HBO Max, Disney+ og Amazon Prime på ett sted på en skarp plattform som er lett å navigere. 

Også: De 50+ Amazon Presidents' Day-tilbudene live nå 

Hvis du har lekt med å prøve ut en brannpinne i huset ditt, er dette et flott tidspunkt å sveipe opp denne klassiske modellen mens den fortsatt er 38 % rabatt på den vanlige prisen på $40, og sparer deg $15. 

Amazon Fire TV Stick for $25 (spar $15)

Amazon Fire TV Stick for $25 (spar $15)

$25 hos Amazon

Fire TV Stick lar deg nyte en levende HD-kinoopplevelse i din egen stue, og den er til og med utstyrt med Dolby Atmos-lydfunksjoner på utvalgte titler. 

Jeg tok denne Fire Stick i fjor under Prime Day-salget i juli, og det er mitt favorittteknologikjøp til dags dato, spesielt som en 20-åring mellom college og post-grad liv. Den opprinnelige prisen på $40 er ikke for mye av en demper på lommen, men å score dette for bare $25 fikk meg til å prøve det i fjor. 

Fire TV Stick er kompatibel med HD-TVer og selv om de fleste TV-er allerede er utpekt som smarte rett ut av esken, hjelper det å legge til en strømmeenhet til en hvilken som helst ikke-Fire TV, for eksempel denne Fire Stick, til å strømlinjeforme og heve seeropplevelsen din. 

Også: De beste TV-ene i 2024: Eksperttestet

Jeg synes å bruke Fire TV Stick gjør det mye enklere å administrere alle strømmetjenestene mine, og Fire OS er brukervennlig, selv for mine eldre familiemedlemmer. Jeg kan også bruke Alexa-stemmefunksjonene til å søke og starte innhold, samt kontrollere de andre smarte hjemmeenhetene mine. Det beste av alt er at Fire TV Stick har strøm- og volumknappen på én fjernkontroll. 

Og hvis du ønsker å komme deg opp fra det grunnleggende, akkurat nå er Amazon Fire TV Stick 4K til salgs for bare $10 mer, og får også rabatt i forkant av Valentinsdagen og den kommende presidentens dag. Fire TV Stick 4K er det neste steget fra den klassiske Fire Stick, og tilbyr en 4K kinoopplevelse utstyrt med Dolby Vision- og Dolby Atmos-lydfunksjoner. 

Amazon Fire TV Stick 4K for $35 (spar $15)

Amazon Fire TV Stick 4K for $35 (spar $15)

$35 hos Amazon

Når vil denne avtalen utløpe?

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele, og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.