Presidents' Day-avtale: Få en Apple Watch Series 8 for $150 rabatt på Walmart

0
19
Apple Watch Series 8 WatchOS 10

Få Apple Watch Series 8 for $249.&nbsp ;

June Wan/ZDNET

Selv om Apple Watch Series 8 ikke lenger er Apples nyeste og beste bærbare, er det fortsatt ikke et produkt å banke på. Mens nyere modeller som Series 9 og til og med Apples basismodell SE (2nd Gen) så priskutt forrige måned for høytiden, gjorde Series 8 det også – og disse besparelsene fortsetter langt inn i 2024. 

Denne presidentdagen 2024 kan du kjøpe deg selv eller en du er glad i Series 8 for bare $249, og sparer deg $150 på den teknologiske wearable. 

Også: Hvordan velge riktig Apple-klokke for deg

Akkurat nå får Apple Watch Series 8 41mm $150 i rabatt hos Walmart, i sportsbåndalternativet Midnight, Red, Starlight eller White, selv om lagerbeholdningen har sunket i noen fargealternativer og båndstørrelser. 

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8 41 mm for $249 (spar $150 på Walmart)

$249 på Walmart

Selv om det ikke er den mest oppdaterte modellen, tilbyr Series 8 fortsatt stor verdi. I likhet med forgjengeren kommer Series 8-modellen i 41 mm og 45 mm. Den er også IPX 6 vann- og støvbestandig, inneholder 32 GB lagringsplass og tilbyr flere sensorer, inkludert GPS, høydemåler, blodoksygen, optisk hjertesensor, akselerometer, gyroskop, sensor for omgivelseslys, kroppstemperatursensor og høy-G akselerometer. 

Også: Se serie 9 vs. serie 8: Bør du oppgradere?

Når tidligere ZDNET-ekspertanmelder Christina Darby anmeldte klokken i 2022, hun uttalte at den var et godt kjøp. 

«Apple Watch Series 8 er en trinnvis oppdatering av den klassiske, squircle smartklokken – og jeg klager ikke. Den samme katalogen med pene og praktiske urskiver er fortsatt der, og med den forbedrede helse- og treningssporingen funksjoner, er klokken mer nyttig enn noen gang for å hjelpe meg med å holde meg i harmoni med kroppen både under aktivitet og hvile,» sa Darby i omtalen sin. 

Hvis du er ok med å ikke ha den nyeste modellen, Series 8 gjør et flott kjøp – spesielt mens det fortsatt er rabattert. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe kl. når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du kan oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.