Denne AI-drevne jobbsøknadsplattformen koster $60 akkurat nå

0
16

Få denne AI-drevne jobbsøknadsplattformen til salgs med 59 % rabatt nå.  

StackSocial

Å søke på jobber er en utrolig utfordrende og skremmende opplevelse, og internettalderen har gjort at det på den ene siden føles mer tilgjengelig og på den annen side mye mer overveldende. Å skrive om det samme følgebrevet gjentatte ganger, holde CV-en oppdatert, finne verdige muligheter – alt dette spiser opp enorme mengder tid, så vel som mental og fysisk energi.

For å effektivisere jobbsøknadsprosessen kan LazyApply hjelpe. Dette AI-drevne jobbsøkende verktøyet er nå bare $60, eller 59 % rabatt. (Dette kan være en praktisk gave til studenter eller kjære som ønsker å gjøre karriereendringer.)

stack-social-job-ai

LazyApply Job Application Basic: Lifetime License

Se nå på StackSocial

LazyApply kan automatisk søke på alle mulighetene innenfor et gitt sett med kriterier på plattformer som LinkedIn og Indeed, og det kan støtte en rekke tidsbesparende oppgaver for de som er på jakt etter nye jobber. Med bare ett klikk kan du søke på opptil tusen jobber. 

LazyApply har en JobGPT-plugin, som bruker AI til å automatisk fylle ut søknader basert på din personlige informasjon, og dens avanserte algoritmer kan forhindre at applikasjonen din blir blokkert av plattformer. Du kan dra nytte av funksjoner som følgende:

Ubegrensede e-poster med LinkedIn-profiler for å nå ut til jobbmuligheter via profiler sendt direkte til deg

Dagsvise analyser for å vise deg hvordan du når ut går på daglig basis 

CV-forbedringstips slik at du kan lage en CV som skiller seg ut

En ukentlig konsultasjonssamtale for å se hvor godt du har det og få bedre applikasjonsstrategier om nødvendig

Få en livstidslisens til LazyApply Application Basic. Ingen kupong er nødvendig.