En smarttelefon uten apper? Denne AI-assistenten har som mål å erstatte dem alle

0
17
bi-t-phone-02 Deutsche Telekom

Applikasjoner gjør hverdagen vår enklere, og gjør det mulig for oss å utføre alle slags av oppgaver, fra bestilling av mat til bestilling av reise rett fra telefonene våre. Men hva om alle disse appene kunne erstattes av én sømløs AI-assistent som utfører hver oppgave for deg i stedet?

På Mobile World Congress (MWC) neste uke vil Deutsche Telekom – T-Mobiles majoritetsinteressent – ​​presentere en konsept AI-telefon som bruker en AI-assistent til å utføre oppgaver på telefonen din, og omgår behovet for apper. 

Også: Denne nye AI-assistenten fra Adobe lar deg chatte med PDF-filene dine uten ekstra kostnad

Telefonens generative AI-grensesnitt, drevet av Brain.ai, kan ta over funksjonen til et bredt spekter av apper, forutsi og genererer hva som skal gjøres videre for å oppnå sluttmålet som blir bedt om av brukeren. 

“En assistent basert på kunstig intelligens (AI) erstatter de utallige appene på smarttelefonen,” sa T-Mobile i sin pressemelding. «Som en concierge, forstår assistenten dine mål og tar seg av detaljene.»

Hvis du for eksempel ønsket å bestille en reise, i stedet for å måtte besøke flere apper selv for å fullføre oppgaven, kan du ville be telefonen din via tale eller tekst om å gjøre det for deg, og den ville ta de nødvendige trinnene for å gjøre det, uten at du trenger å åpne noen apper.

Konseptet vil bli vist frem på MWC på Deutsche Telekoms T Phone, som allerede er tilgjengelig for kjøp i europeiske markeder, og på Snapdragon 8 Gen 3 Reference Design, der AI-behandlingen gjøres på enheten. 

Hvor ivrig du enn er etter å prøve en smarttelefon som kan strømlinjeforme alle hverdagsoppgavene dine, ikke bli for begeistret. På MWC vil Deutsche Telekom vise frem prototyper, der selve produktet tar «litt tid» før de er tilgjengelig i butikkene for kundene, ifølge selskapet. 

Også: Samsung samarbeider med Arm for å tilby Cortex-X CPU ved hjelp av GAA-prosess

Denne smarttelefonens tilnærming til oppgaver ligner den til Rabbit R1, en håndholdt enhet på $199 som utnytter AI og naturlig språkbehandling for å erstatte apper og fullføre alle slags oppgaver for deg.

Den sjette batchen av Rabbit R1 er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå, med de første fem batchene allerede utsolgt. Hvis du forhåndsbestiller i dag, kan du forvente at Rabbit R1 sendes til adresser i USA og Canada i juni og juli 2024. Som nevnt ovenfor, har T Phones AI-assistent ennå ikke en utgivelsesdato.