Jeg testet Garmins nye rimelige sportsklokke, og den burde ikke se så bra ut

0
12
garmin-forerunner-1656 Matthew Miller/ZDNET

ZDNETs viktigste ting

Garmin Forerunner 165 er tilgjengelig for $249,95, med musikkmodellen priset til $299,95. Klokken er liten og lett, har en levende AMOLED-skjerm, 19 timers GPS-batterilevetid og har omfattende støtte for løping. Jeg skulle bare ønske det var flere sportsmoduser.

Garmin fortsetter å modernisere sine forskjellige klokkeserier med nydelige og livlige visningsalternativer, denne gangen setter han et AMOLED-panel på en av løpeklokkene på startnivå, Garmin Forerunner 165 og 165 Music. 

Med det , en av selskapets mest kompakte klokker, ideell for de med mindre håndledd eller som foretrekker noe som er lettere, har nå en enda bedre skjerm for å hjelpe deg med å visualisere treningssporingen din, beregninger og mer

Også : Jeg vandret med Garmins GPS-sporer med ubegrenset batteri og det gjorde livet så mye enklere

Forerunner 165 lanseres til $249,99, og 165 Music er $50 mer til $299,99. Jeg har brukt den siste uken på begge deler, og her er mine største takeaways, inkludert hvilken av de to du bør kjøpe.

Se på Garmin

For å navigere i Forerunner 165, er det både et berøringsskjermgrensesnitt og tradisjonelle fem-knapps kontroller. Alle tilpasningene jeg har sett på tidligere Garmin-klokker, inkludert de dyrere, er også tilgjengelige, så det er ganske enkelt å sette opp treningsøkter og optimalisere treningsplanene dine.

garmin-forerunner-1652 Matthew Miller/ZDNET

Av alle sports- og treningsplanene er Forerunner 165 mest fokusert på å støtte løpere, med funksjoner som adaptive treningsplaner, håndleddsbasert løpekraft og dynamikksporing, treningseffekt, banestøtte og mer. 25 aktivitetsprofiler er også tilgjengelig for aktiviteter som svømming, pickleball, yoga og pilates, men jeg kunne ikke finne noe for mer spesifikke oppgaver som innendørs roing, som for tiden er min primære trening. I så fall klarte jeg ikke å spore treningsøktene mine med klokken.

En funksjon jeg virkelig likte å bruke var “Morgenrapport”, som ga et sammendrag av min forrige dag og kvelds sporing, sammen med treningsplanen for dagen. Søvnovervåking med søvnscore og lurdeteksjon var også velkomne funksjoner å ha. Beregninger som treningseffekt og restitusjonstid vil hjelpe deg å forstå det komplette bildet av helsen din og velvære, og det er ting jeg liker å huske på når jeg planlegger aktivitetene mine i løpet av dagen.

garmin-forerunner-1655 Matthew Miller/ZDNET

Garmin annonserer opptil 19 timer med GPS-sporing, og i løpet av et par ganger jeg løp, klarte jeg å få et lignende anslag. I klokkemodus kan du se opptil 11 dager med batterilevetid, men aktivering av alltid-på-skjermen vil sannsynligvis halvere dette tallet.

Forerunner 165 Music-modellen jeg testet støtter offline musikklagring fra Spotify, Deezer og Amazon Music, slik at du kan streame til et Bluetooth-headset uten behov for telefontilkobling. Lydmeldinger fra guidede treningsøkter eller ytelsesvarsler er også eksklusive for 165 Music-modellen, så det er verdt å huske på. Jeg spiller ofte Amazon Music gjennom mitt Suunto beinledningshodesett under treningsøkter og har funnet lydstøtten uvurderlig.

Også: Mine favoritt beinledningshodetelefoner har 3 uvurderlige sikkerhetsfunksjoner

På begge modellene er funksjoner for helsesporing for kvinner, inkludert menstruasjonssyklus og graviditetssporing, tilgjengelig. Mens Forerunner 165 er for liten for de store håndleddene mine, er det flott å se mer variasjon og alternativer for de som ønsker en mindre klokke med lignende funksjonalitet som Garmins dyrere wearables.

Til slutt har jeg testet Forerunner 165 med den redesignede Garmin Connect-appen og programvaren ser flott ut, med tilpassede blikkwidgeter, treningsplanstatus foran og synlig, og nøkkeldata på startskjermen.

ZDNETs kjøpsråd

Garmin har et bredt utvalg av wearables som passer for hver kunde. Forerunner 165 er den siste på listen, med fokus på løpere og brukere med mindre håndleddsstørrelser. Garmins enorme økosystem og alle viktige helse- og velværefunksjoner støttes på begge variantene, men det er ikke engang den beste delen. Startprisen på $249 er konkurransedyktig, spesielt med tanke på alt Garmin har å tilby i smarttelefonappen og økosystemet.