Fem grunner til at du bør bruke et MagSafe-deksel

0
19
MagSafe tilfeller Sabrina Ortiz/ZDNET

Hvis du er en iPhone-bruker som stadig hører begrepet MagSafe, men du vet ikke nøyaktig hvordan det vil være til nytte du, ikke bekymre deg; for ikke så lenge siden var jeg i samme posisjon. Men siden jeg ble konvertert til et MagSafe-deksel, har hele telefonopplevelsen min blitt optimalisert, og jeg er her for å fortelle deg hvordan din også kan bli. 

Også: Det beste MagSafe-tilbehøret fra 2024: Testet og anmeldt

Det eneste som skiller et vanlig telefondeksel fra et MagSafe-deksel er at det har magneter, ofte identifisert med en ring på baksiden av deksler som fester din MagSafe-kompatible iPhone (iPhone12 eller nyere) sikkert til MagSafe-tilbehør, for eksempel ladere, batteripakker, lommebøker, stativer, stativer og mer. 

Å bruke et MagSafe-deksel kan virke som en liten forskjell, men det låser opp en verden av potensiale, og hever hvordan du lader og samhandler med telefonen. Tro meg ikke? Les nedenfor for noen av grunnene til at du bør prøve et MagSafe-deksel. 

1. Nyt raskere, trådløs lading 

Anker MagGo trådløs ladestasjonAnker

Med MagSafe-lading drar du nytte av sikrere, raskere lading, sammenlignet med tradisjonell trådløs lading. Dette oppsettet forenkles av magnetene på baksiden av telefondekselet og den trådløse laderen som hjelper til med å plassere enheten for maksimal kraftoverføring, noe som resulterer i en raskere og mer effektiv lading. 

Også: De beste MagSafe-batteripakkene fra 2024: Eksperttestet og anmeldt

For å kvantifisere denne raskere ladingen, kan MagSafe levere en effekt på 15W sammenlignet med standard Qi trådløs utgang på 7,5W. Denne forskjellen betyr at ved å bruke et MagSafe-deksel kan du doble hastigheten på ladingen din – og hvem vil ikke at telefonen skal lade så raskt som mulig?

2. Problemfri bærbar lading 

anker-trådløs-lader-på-telefon Christina Darby/ZDNET

På grunn av magnetene som finnes i MagSafe-deksler og tilbehør, har telefonen og tilbehøret en fast grep om hverandre, noe som gir et sikkert grep. Dette grepet betyr at du trygt kan låse en MagSafe-strømbank eller bærbar lader på baksiden av telefonen og få en rask og effektiv lading mens du er på farten uten behov for irriterende ledninger. 

Det er mange bærbare MagSafe-ladere på markedet, og mange av dem har slanke, lette formfaktorer som hviler på håndflaten din som en naturlig forlengelse av telefonen når du holder den, noe som betyr at du kan glemme at den er der. 

3. Monter telefonen din der du trenger

belkin-magnetic-car-vent-mount-pro-with- magsafe Amazon

Om du vil at en holder til telefonen skal holde seg støttet på skrivebordet ditt eller i bilen, et MagSafe-tilbehør er det beste alternativet for et problemfritt, sikkert hold. 

I stedet for å stole på telefonholdere som er ment å feste seg på telefonen din (og ikke klarer det hver gang), kan du ganske enkelt plassere baksiden av telefonen på stativet, hvor den vil magnetisk festes og forbli i lengre perioder. Mange bærbare ladere og telefonhåndtak inkluderer et stativ som en bonus. 

4. Dra nytte av morsomt, unikt og nyttig tilbehør 

Belkin auto-tracking stand pro med Dockkit Sabrina Ortiz/ZDNET

Uansett hvilket telefontilbehør du leter etter, finnes det sannsynligvis en MagSafe-løsning. Et raskt søk på Amazon etter MagSafe-tilbehør resulterer for eksempel i MagSafe-lommebøker, ladestasjoner, bærbare ladere, bilfester, PopSockets, fingerstropper, stativer og mer. 

Også: beste MagSafe-lommebøker i 2024: Eksperttestet

I tillegg til dette grunnleggende, men nyttige tilbehøret, løser noen MagSafe-produkter direkte problemer. På CES så vi for eksempel en iPhone-anropsopptaker, et stativ som automatisk sporer ansiktet ditt og beveger seg med deg, og et selvforsvarstilbehør, som alle festes på baksiden av telefonen ved hjelp av MagSafe-teknologi. 

5. Bytt enkelt ut tilbehør 

Snap 4 Luxe Sabrina Ortiz/ZDNET

Som sett ovenfor er det så mye innovativt og nyttig MagSafe-tilbehør du kan bruke, og det beste er at du ikke bare trenger å velge ett. I stedet kan du ganske enkelt raskt bytte ut tilbehøret ved å knipse det av og på etter behov.

Et sekund kan telefonen festes på en bærbar lader. Deretter kan telefonen festes på en lommebok uten lim. Noen tilbehør, for eksempel Snap Luxe 4 (bildet over), lar deg til og med legge forskjellige MagSafe-tilbehør oppå hverandre.