Denne brukervennlige MistAire luftfukteren får 20 % rabatt

0
24
MistA

The Pure Enrichment MistAire Humidifier.

Min Shin/ZDNET

Luftfuktere er en fin måte å lindre tørr luft, allergier eller til og med forkjølelsessymptomer hele året. Pure Enrichment MistAire Ultrasonic Cool Mist Humidifier er for øyeblikket på salg med 20 % rabatt, så du kan kjøpe den for bare $40. 

Også: De beste luftfukterne

Pure Enrichment MistAire Humidifier for $40 (spar $10 på Amazon)

Pure Enrichment MistAire Humidifier for $40 (spar $10 på Amazon)

Se nå på Amazon

Min står på pulten min og jeg trenger bare å fylle den en gang om dagen fordi den varer opptil 25 timer i mellomstore til store rom. Vanntankens kapasitet tilbyr opptil 1,7 liter, så det går veldig raskt å fylle den opp igjen. Denne luftfukteren har hjulpet meg med å sovne og holder rommet mitt på akkurat riktig luftfuktighet hele dagen. 

Også: De beste smarte luftrenserne

Påfyllingsprosessen er enkel — alt du trenger å gjøre er å løfte det øverste blå gjennomskinnelige rommet, skru av lokket for å fylle opp tanken med vann, og sette det øverste rommet tilbake i det nederste rommet. Deretter er det bare å koble den til og gå i gang med dagen. Om natten har du muligheten til å slå på nattlyset, som gir en avslappende blå glød til rommet ditt, som om du er i et akvarium. Nattlyset er et flott alternativ å implementere i sengetidsrutinen din. 

Pure Enrichment Mistaire Ultrasonic Cool Mist Humidifier får jobben gjort for en god pris. Hvis du er en som foretrekker brukervennlig teknologi, er denne luftfukteren enkel, bærbar og vil automatisk slå seg av når vannstanden er lav. Du kan kjøpe den for 20 % rabatt til $40. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET forblir forpliktet å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.