Google Messages introduserer «dobbelttrykk for å reagere»-funksjonen som gjør svaret mye raskere

0
25
Google Messages Screen Effects= Google

Å svare på tekstmeldinger er i ferd med å bli mye enklere for Google-brukere .

I stedet for å måtte søke etter et emoji-svar, lar en ny funksjon som vises i betaversjonen av Google Messages brukere dobbelttrykke på en melding de har mottatt for å sende et raskt tommel opp-svar i stedet.

< strong>Også: De beste telefonene å kjøpe

Hvis du ved et uhell gir godkjenning, kan du dobbelttrykke på meldingen igjen. 

Mens andre chat-apper som WhatsApp og Signal bruker et langt trykk for å like, vil et langt trykk på en tekst i Google Messages få opp et brett øverst for å kopiere eller slette, samt et brett med emoji-reaksjoner nederst. Det er mulig at enda mer funksjonalitet kommer til lang trykk i fremtiden, og det er grunnen til at Google beholdt dobbelttrykket for et raskt svar.

Funksjonen er tilgjengelig for både RCS- og SMS-meldinger, noe som betyr at den burde fungere på alle plattformer. Den slutter seg til flere sosiale medieplattformer, inkludert Telegram, som nylig har lansert et lignende hurtigsvarsalternativ. 

Også: De beste Google Pixel-telefonene

Dette markerer den siste i en rekke oppgraderinger, inkludert en stor sikkerhetsoppdatering, som Google har presset ut for sin meldingsapp i løpet av de siste månedene. Andre funksjoner, som AI-integrasjon og muligheten til å redigere en melding, er angivelig under arbeid. 

«Dobbelttrykk for å reagere» forventes å rulle ut til alle brukere i nær fremtid, men hvis du vil være med på betaen, kan du teste den nå. Bare gå til oppføringen for Google Messages-appen i Play-butikken og rull ned til du ser «Bli med i betaversjonen».