Oppgrader til Windows 11 Pro for $40 akkurat nå

0
20

Få Windows 11 Pro på datamaskinen din for nesten 80 % rabatt akkurat nå.

StackSocial

figur>

Å holde operativsystemet oppdatert kan gå langt i form av bedre tidsstyring, bedre teamledelse og bedre produktivitet på jobb og skole. Så det er verdt å være oppmerksom på når du både kan oppgradere systemet og spare penger. 

Akkurat nå kan du kjøpe en Microsoft Windows 11 Pro livstidslisens for $40 gjennom Stack Social – det er nesten 80 % rabatt. 

Windows 11 Pro < h4 class="g-text-small-bold g-outer-spacing-bottom-small">Windows 11 Pro

Se nå på StackSocial

En advarsel: Mens StackSocial er en autorisert Microsoft-partner og tilbyr “livstidstilgang” til Windows 11 (som det gjør for Microsoft Office og Microsoft 365 også), er det mulig at Microsoft kan avslutte lisensen. Men denne avtalen har vart i flere måneder, og har stort sett positive anmeldelser. (Til sammenligning har Office-avtalen vart i over et år, og lisensen som ZDNETs Alison DeNisco Rayome kjøpte gjennom den for en personlig MacBook for over et år siden fungerer fortsatt.)

For brukere av oppussede datamaskiner med utdaterte operativsystemer og databrukere som har behov for en allsidig maskin som støtter virksomheten, har Windows 11 Pro eksklusive nye applikasjoner, funksjoner og oppdateringer som ikke er tilgjengelige for Windows 10-brukere. Mens det eldre Windows 10 OS ikke vil motta nye oppdateringer i fremtiden, vil Windows 11 Pro det. 

Windows 11 Pros sikkerhetsfunksjoner inkluderer avansert BitLocker-kryptering som gjør de mest verdifulle dataene dine ugjenkjennelige og uleselige for eksterne krefter uten din krypteringsnøkkel. Operativsystemet har også Windows Information Protection, som hjelper til med å holde arbeidsdata og personlige data adskilt.

For individuelle kontraktører og ledere med team distribuert over hele verden, tilbyr Windows 11 Pro avanserte administrasjonsfunksjoner. Gruppepolicyadministrasjonsinnstillingene gir administratorer mulighet til å angi retningslinjer og håndheve overholdelse. Og den inkluderte virtualiseringsteknologien gir deg mulighet til å kjøre flere operativsystemer fra én enkelt datamaskin. 

Få Microsoft Windows 11 Pro i salg for $40 nå.