Få to ladekabler med 6-i-1-tilkobling for $35 denne uken

0
17
c

Bare denne uken, 2 InCharge® X Max 100W 6-i-1 ladekabler for $35.

StackSocial

Det kan være en utfordring å holde de mest pålitelige enhetene dine godt ladet uten å skape rot med rot. For å holde plassen din håndterlig og ryddig, er det verdt å vurdere en avtale på en ladekabel som er designet for å støtte en rekke enheter og deres behov. Et utmerket eksempel – denne to-pakken med InCharge® X Max 100W 6-i-1 ladekabler er i salg for kun $35 denne uken. 

Denne avanserte kabelen har ultraraske lademuligheter og kan tilby lading så sterk som 100W for USB-C til USB-C. For rask iPhone-lading kan du bruke denne kabelen og nyte ladekraft så sterk som 18W. Mobiliteten og anvendeligheten til denne ladekabelen styrkes av lengden, med 5 fot slakk, den kan hjelpe deg med å lage et kontor slik du vil, til tross for hvor stikkontaktene kan være. 

InCharge® X Max 100W 6-i-1 ladekabel (2 -Pack)

InCharge® X Max 100W 6-i-1 ladekabel (2-Pack)

$35 hos StackSocial

InCharge® X Max går utover enkel ladestøtte for å hjelpe moderne profesjonelle. Den lynraske dataoverføringsstøtten kan hjelpe deg med å flytte data fra en enhet til en annen med hastigheter så raskt som 480 Mbps. 

For å hjelpe tilbehøret vare over lang tid, er det designet med over 200 flettede kobbertråder. I tillegg til å hjelpe med holdbarhet, støtter disse ledningene også raskere strømflyt enn gjennomsnittet. I tillegg til kabelens holdbarhet kommer den også med aramidfiber- og TPU-kabelbeskyttere. 

Kun denne uken er en to-pakke med InCharge® X Max 100W 6-i-1 ladekabler på salg for bare $35 (reg. $78).