For bare $30 får du Study Planr Pro for livet

0
31
low

Denne AI-ladede studieplanleggeren koster $30 for livet.

StackSocial

Det er en grunn til at vi begynner å jobbe med studiekamerater allerede på barneskolen. Å ha et ekstra sett med øyne for å hjelpe deg med å beregne hvordan du bør organisere kalenderen din, hvilke oppgaver du trenger å holde styr på, og hvordan du best kan organisere deg selv, kan være til stor hjelp. Samtidig kan det være vanskelig å finne noen som er forpliktet til deg og som du ikke betaler regelmessig. En AI, derimot, kan tjene deg hele livet til en fast pris.

Study Planr Pro er et eksempel på et slikt AI-drevet verktøy, og akkurat nå er et livstidsabonnement på salg for bare $30 (reg. $359). Designet for å støtte brukere med studieplanlegging, oppgavesporing, oppgaveadministrasjon og mer – denne studiekompisen kan jobbe for deg når du trenger det, dag eller natt, hele livet. 

Du kan bruke Study Planr Pros oppgaveplanleggingsverktøy for å kartlegge studieøkter og holde oversikt over fremdriften din på eksisterende prosjekter, forfallsdatoer og all annen relevant informasjon for å holde deg på ballen. Hvis du er en av de mange av oss der ute som føler at de kan ta bedre notater, eller organisere dem mer effektivt, kan denne programvaren hjelpe deg med intuitiv informasjonsfremheving og organisatorisk støtte. 

Study Planr Pro: Lifetime Subscription

Study Planr Pro: Lifetime Subscription

$30 på StackSocial

I tillegg til funksjonene for fremdrift og tidssporing, gir den også brukere mulighet til å samarbeide med andre med funksjoner for delt arbeidsområde, oppgavedelegeringsverktøy og mer. Alt dette gjør det til en svært godt anmeldt plattform.

En nylig anmeldelse av en lærer i Utah lyder: «Ikke bare hjelper Study Planr elevene mine, det hjelper meg å holde styr på klassen emner og studentarbeid også.” Finn ut hvordan det kan fungere for deg med denne bemerkelsesverdige avtalen. 

Ikke glem at dette livstidsabonnementet på Study Planr Pro er til salgs for bare $30 (reg. $359).