Lær alt om ChatGPT med dette kurset på $20

0
33
5thcade

Dette introduksjonskurset til ChatGPT koster bare $20.

StackSocial

ChatGPT har satt i gang fantasien til arbeidere over hele verden siden den kom på markedet. For de som ønsker å holde tritt med forretningstempoet – som fortsetter å vokse raskere med fremveksten av verktøy som dette – kan det være en stor fordel å bli kjent med den AI-drevne chatboten. For å hjelpe, kan du sjekke ut dette introduksjonen til ChatGPT e-kurset, som er til salgs for bare $20 (reg. $80)

Dette godt kuraterte kurset fokuserer på hvordan du kan utnytte kraften til ChatGPT for å forbedre både ditt profesjonelle og personlige liv. Den har fokuserte leksjoner og oversikter om hvordan du kan bruke verktøyet til å lage innhold, analysere data, lage og administrere salgs- og markedsføringskampanjer og mye mer. 

Introduksjon til ChatGPT

Introduksjon til ChatGPT

$20 på StackSocial

E-kurset er delt opp i ni forelesninger som kulminerer med totalt 25 timer med godt gjennomgått og ekspertledet innhold. Det er akkreditert av International Council for Online Educational Standards, og har et sertifiseringsspor som krever fullføring av hver leksjon i sin helhet, besvarelse av eksamener på slutten av kursmodulen og bestått med en rate over 55 prosent på hver eksamen. Du kan deretter bruke denne sertifiseringen til å demonstrere at du har fullført kurset for en levetid fremover. 

Leksjonene ledes av instruktører fra International Open Academy, som er et ledende nettbasert læringssenter hvor studenter studerer kurs på utvikling, måloppfyllelse og mer.

Ikke kast bort mer tid på å la ChatGPT akselerere virksomheten og livene til de rundt deg. Lær hvordan du kan strømlinjeforme og forbedre livet ditt med dette banebrytende verktøyet i dag. 

Ikke gå glipp av sjansen til å ta dette e-kurset Introduksjon til ChatGPT, som er til salgs for bare $20 (reg. $80) ).